Auto op de kop in sloot N57 Burgh-Haamstede BURGH-HAAMSTEDE - Bij een ongeluk op de N57 in Burgh-Haamstede is zondagmiddag een personenauto op zijn kop in een sloot terecht gekomen.

Lees verder (0 reacties) »
Automobilist crasht na achtervolging door Breskens BRESKENS - Op zaterdagavond rond 23.30 uur hielden politiemedewerkers in Breskens een alcoholcontrole. De bestuurder van een personenauto zag de agenten staan, draaide zijn auto om en ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor. De auto crashte even later in een fietssluis op de Vogelenzang in Breskens.

Lees verder (0 reacties) »
Botsing op kruising in Scherpenisse SCHERPENISSE - Twee personenauto’s zijn zondagmorgen in Scherpenisse beschadigd geraakt na een botsing. Er raakte niemand gewond.

Lees verder (0 reacties) »
Man bedreigt agenten met de dood in Dreischor DREISCHOR - Een 48-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is dit weekend aangehouden voor het bedreigen van politieagenten en het vernielen van een dienstvoertuig.

Lees verder (1 reactie) »
Agenten gewond bij aanhouding automobilist GOES - Zaterdagavond rond 22.00 uur gebeurde er op de Kloetingsweg in Goes een aanrijding met een geparkeerde auto. De veroorzaker mishandelde twee agenten tijdens zijn aanhouding.

Lees verder (2 reacties) »
Politie ontruimt illegale houseparty in Vlissingen VLISSINGEN - De politie heeft vannacht op een terrein aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen een illegale houseparty ontruimd. Er is niemand van de aanwezigen bekeurd of aangehouden.

Lees verder (2 reacties) »
Verdachte inbraak Westkapelle opgepakt in Dordrecht WESTKAPELLE - Bij een vakantiewoning aan de Joossesweg in Westkapelle is zaterdagmiddag een inbreker op heterdaad betrapt door de tijdelijke bewoners van de woning.

Lees verder (0 reacties) »
Gewonde bij eenzijdig ongeluk Cadzand CADZAND - Bij een eenzijdig ongeluk in Cadzand is in de nacht van zaterdag op iemand gewond geraakt. De gewonde is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Lees verder (0 reacties) »
Automatisch brandalarm blijkt brandende vriezer WISSENKERKE - De brandweer van post Kamperland is vrijdagmorgen uitgerukt voor een automatisch brandalarm in Wissenkerke. Waar de meeste automatische meldingen loos of ongewenst zijn bleek er deze keer daadwerkelijk brand te zijn uitgebroken.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 28-06 - Jongen neergestoken in Goes, zes arrestaties      
» 01-07 - Reeks invallen in Zeeland door arrestatieteams      
» 30-06 - Flinke aanrijding N290 Zaamslag      
» 30-06 - Huiszoeking in woning Goese Dieplaan Goes      
» 30-06 - Ook doorzoeking pand Dorpsstraat Heinkenszand      
» 01-07 - Veel hulpverleners bij reanimatie Middelburg      
» 29-06 - Gewonde bij ongeluk Clinge, auto total loss      
» 01-07 - In totaal 30 invallen, negen arrestaties      
» 29-06 - Man bewusteloos achter stuur, vrouw rijdt greppel in      
» 30-06 - Belgische dubbele moord in Opsporing Verzocht      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links