Veel hogere straf voor brandstichtingen Terneuzen DEN BOSCH - Een 46-jarige man is in hoger beroep veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf voor het stichten van meerdere branden in de omgeving van zijn woning. Volgens het hof is hij schuldig aan 2 brandstichtingen, 1 poging daartoe en een vernieling met behulp van vuur. De rechtbank Zeeland-West-Brabant oordeelde eerder dat slechts 1 brandstichting bewezen kon worden. Daarvoor werd de man toen 8 maanden gevangenisstraf opgelegd.

Lees verder (0 reacties) »
Jongeman onder bedreiging wapen beroofd MIDDELBURG - Een 18-jarige jongeman is dinsdagavond bij het ZEP op de Mortiere in Middelburg onder bedreiging met een vuurwapen beroofd. De politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen.

Lees verder (0 reacties) »
Code geel voor zware windstoten in Zeeland MIDDELBURG - Vannacht en morgenochtend moet rekening worden gehouden met zware windstoten. Daarvoor waarschuwt het KNMI. Er is code geel afgekondigd.

Lees verder (0 reacties) »
Zaak tegen moordverdachte aangehouden MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft woensdag de zaak tegen de  57-jarige E. F. aangehouden en terugverwezen naar de rechter-commissaris. F. wordt ervan verdacht eind mei 2019 een toen 78-jarige medebewoner van het appartementencomplex in Oostkapelle om het leven te hebben gebracht.

Lees verder (0 reacties) »
Kabinet wil avondklok, per direct nog maar 1 bezoeker MIDDELBURG - Als het aan het demissionair kabinet ligt komt er zo snel mogelijk definitief een avondklok en per direct mag thuis nog maar maximaal één bezoeker worden ontvangen. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de persconferentie van demissionair minister Hugo de Jonge en demissionair minister-president Mark Rutte. De Tweede Kamer moet nog wel instemmen met de avondklok. Komt er onvoldoende steun, dan komt de avondklok er niet.

Lees verder (0 reacties) »
Verwarde man houdt hulpverlening flink bezig ZIERIKZEE - In de Zijpestraat in Zierikzee stompte een man dinsdagmorgen een agent in zijn gezicht. Hij werd gearresteerd en naar het ziekenhuis in Goes gebracht. 

Lees verder (0 reacties) »
Revolver gevonden in woning Vlissingen, één aanhouding VLISSINGEN - De politie hield dinsdagavond in een studentenwoning aan de Walstraat in Vlissingen een man aan. In het pand werd een revolver in beslag genomen.

Lees verder (0 reacties) »
Belgische traumahelikopter ingezet in Terneuzen TERNEUZEN - Diverse hulpdiensten waaronder een Belgische traumahelikopter zijn vanmorgen ingezet voor een medische noodsituatie in Terneuzen.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 13-01 - RIVM meldt vier nieuwe Zeeuwse overlijdens      
» 18-01 - Doorzoekingen in zaak vermiste Ichelle uit Oostburg      
» 15-01 - Twee jongens overvallen winkel in Hulst      
» 19-01 - Demonstratie tegen coronaregels in Goes      
» 19-01 - Morgen extra persconferentie coronamaatregelen      
» 15-01 - Britse corona variant bij medewerkers Adrz      
» 17-01 - Twee aanhoudingen na hennepvondst Arnemuiden      
» 14-01 - Vermiste tieners van 14 en 17 weer terecht      
» 15-01 - Feest Hulst 'onacceptabel en onverantwoord'      
» 19-01 - Belg met 200km per uur over Tractaatweg      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links