Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 46 maandag 11 november 2024
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
‘ICES-rapport helpt niet om palingstand te verbeteren’
‘ICES-rapport helpt niet om palingstand te verbeteren’
Het wetenschappelijk instituut ICES in Denemarken adviseert opnieuw de visserij op paling totaal te stoppen en alle andere sterftefactoren tot nul te reduceren. Volgens stichting Dupan is het ICES-advies onwerkbaar en biedt het beleidsmaker...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Online veiling machines voor productie vissnacks

De online veiling van Mar Seafood in Deurne, die wordt georganiseerd door Industrial Auctions, brengt mogelijkheden voor de visindustrie. Voorheen werden op deze locatie visfilets, visburgers, garnalen kroketten, sardine balletjes en nog veel meer snacks geproduceerd. Kies uit een breed aanbod aan visverwerkings- en verpakkingsmachines. Ga naar de website, bekijk het aanbod en bied mee voordat het te laat is!

Naar de veiling
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Acceptatie creditcards niet verplicht
Een detaillist kreeg onlangs bezoek van een vertegenwoordiger van een creditcardmaatschappij, die beweerde dat vanaf 2025 het accepteren van creditcards verplicht zou zijn. Direct ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Groei aquacultuur kent uitdagingen
De productie van aquacultuurbedrijven zit al jaren in de lift. Inmiddels overtreft de hoeveelheid wereldwijd gekweekte vis de wilde vangst. In 2022 werd er zo'n 94,4 miljoen ton vi...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
1•2•3 Meals: Snel, Simpel en Winstgevend

Met het 1•2•3 meals concept bieden visspecialisten snel gezonde, seizoensgebonden gerechten met aantrekkelijke marges, inspelend op trends en klantloyaliteit.

Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Gloort er hoop voor de pulsvisserij?
De eerste indrukken van Costas Kadis, de nieuwe Eurocommissaris voor Visserij en Oceaan, zijn positief. Niet alleen zet hij in op een duurzame, competitieve en veerkrachtige vissec...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Foodwatch: “Haal tonijn met te veel kwik uit de schappen”
De Franse ngo BLOOM heeft 148 Europese tonijnproducten getest op kwik. Alle geanalyseerde blikjes bevatten kwik en 10% overschreed de wettelijk toegestane hoeveelheid. Supermarkten...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, BeverageNL en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2024 Alea Publishers