Een treurig moment voor Le Garage, en beter nieuws voor Meatable en prins Bernhard. Dat en meer leest u in onze nieuwe nieuwsbrief
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Wijlen Joop Braakhekke's restaurant Le Garage sluit na 33 jaar de deuren

Het beroemde Amsterdamse restaurant, dat in 1990 de deuren opende onder leiding van Braakhekke, is failliet verklaard.

 
 
Quote
 

Podcast 100% Selfmade met Koen Thijssen: 'Verzekeraars komen weg met het verneuken van hun klanten'

Hoe bouwen ondernemers zonder zijwieltjes hun succesvolle bedrijf? Quote vraagt het in de podcast 100% Selfmade. Bloomon-oprichter Koen Thijssen stapte uit de bloemen om zich op de conservatieve verzekeringsmarkt te storten met Insify.

 
 
Quote
 

Denk groot, sluit u aan bij Quote

Tijd is geld, we weten het als geen ander. Daarom spant onze redactie zich in om de belangrijkste ontwikkelingen in de zakenwereld voor u samen te vatten en te duiden. Handig, want u ziet vast meer informatie op u afkomen dan u kunt verwerken. Zeker omdat we u kennen als ambitieus mens, als iemand die groots droomt, en die zich inspant om die dromen waar te maken.

Ook dat is een reden om Quote te lezen. We spreken maandelijks met de geslaagdste ondernemers van ons land, om ze te vragen hoe zij het hobbelige pad naar succes hebben bewandeld. Daarnaast bieden we u spraakmakende onderzoeksjournalistieke verhalen en fraaie reportages vanaf de plekken waar het leven wordt gevierd.

Sluit u nu bij ons aan en lees 5 x Quote voor slechts € 50 i.p.v. € 62,50. Dat bespaart u naast geld, ook een maandelijkse gang naar de winkel.

 
 
Quote
 

Meatable vindt in 'zware tijden' €30 miljoen: 'Voor elke turnover moesten we vechten'

De Delftse startup Meatable kweekt €30 miljoen groeigeld om zijn vlees gemaakt uit stamcellen naar de schappen te brengen. Maar jemig, makkelijk was de investeringsronde niet. 'De vorige ronde leek in verhouding wel een cadeautje.'

 
 
Quote
 

De supers van Leen Hoogvliet draaien nog niet super

Zijn gelijknamige supermarkten krabbelen op, maar de echte winsten maakt Quote 500-tachtiger Leen Hoogvliet met zijn onroerend goed.

 
 
Quote