Iets voor jou ???

3 jaren geleden


Text only:

 

Nieuwsmail van
19-08-2015


Jalada Goddijn-Koopmans
Professional Organizer
Lid N.B.P.O.
www.opruimen.org
contact@bureauvoorruimte.nl
Hasselaersplein 17
Haarlem
Tel. 023 551 77 11
KvK 34127488Snel reageren, scheelt heel veel:
Twee keer 100 euro
oftewel 200 euro!!
Even afmelden!


Is jouw Administratie al netjes en overzichtelijk geordend? Gefeliciteerd! Dan is deze mail echt niet voor jou. Snel deleten dan maar! Of, nog slimmer je even AFMELDEN om ook geen reminder-mails meer te krijgen. Zie ook de PS!
Dag ??

Dit is géén Ruimtewijzer, maar een extra NIEUWSMAIL*
om je te laten weten dat ik op 23 september a.s. een nieuwe ACTIEVE ADMINISTRATIE UITDAGING heb gepland.
Dat zóu ik pas in september aan je kunnen melden, maar er geldt NU een enorme vroegboekersKORTING die eindigt op 31 augustus 2015, dus in september zou je daar dan niet meer aan mee kunnen doen.
De volgende RUIMTEWIJZER komt zoals aangekondigd pas weer in september. Te laat dus voor de kortingsactie. Wat die kortingsactie voor vroegboekers inhoudt? Lees er hieronder meer over.
Vroegboekers-KORTING-actie
Als je je aanmeldt vóór maandag 31 augustus 2015,
dan krijg je €200,- vroegboekers-korting op de normale prijs van €497,-
Is je administratie een puinhoop, of wél geordend, maar zo dat je toch niets terug kunt vinden? Doe er dan nu iets aan. Gezellig met een klein groepje van maximaal 6 mensen, onder deskundige begeleiding. Ja, ik doe mee!
Structuur van de Actieve Administratie Uitdaging
Eerste week is voorbereidingstijd, dan volgt een praktijkdag in Haarlem en daarna nog een ruime periode digitale ondersteuning waarin je alles verder kunt afronden.
Ook is er een digitale privégroep op internet waar je gedurende de hele uitdaging mij en elkaar vragen kunt stellen, elkaar kunt ondersteunen en je vorderingen én problemen delen.
 
Mijn Intensieve Inspiratiegroep weet al van deze Uitdaging maar jullie dus nog niet. De eerste deelnemer heeft zich dan ook gisteren al aangemeld. Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen. Er is nu dus nog maar plek voor 5 deelnemers.
Wil je meedoen? Grijp je kans!
Hier meer INFO en hier kun je je ook direct AANMELDEN
Waarvoor is deze Actieve Administratie Challenge bedoeld?
Die is bedoeld om je administratie eindelijk goed en overzichtelijk geordend te krijgen, zodat je alles snel kunt terugvinden én ook weer opbergen. Zodat je geen last meer hebt van stapels, boetes voor te laat betalen, uren zoeken, schuldgevoelens en wanhoop omdat het je zelf alleen steeds maar niet lukt.
Alles over deze Uitdagende Administratie Actie zou ik hier nog verder kunnen beschrijven, maar dat doe ik niet, omdat het al uitgebreid op een pagina op mijn website staat. Daar kun je het artikel lezen waarin ik alle ins en outs van deze Uitdaging heel uitgebreid heb beschreven.
Klik op deze link en lees er alles over.
Hartelijke groet,


 PS. *NIET geïnteresseerd in deze Administratie Uitdaging? Meld je dan even af bij mij. Dan haal ik je uit deze mailinglijst en krijg je ook geen herinneringsmails meer! Klik daarvoor hier, of stuur gewoon zelf een mail.
PPS. WEL geïnteresseerd? Kijk dan nu METEEN even door naar de website, want nu geldt nog de hoge VROEGBOEKERS-KORTING! Voor je het weet ben je te laat en dat zou toch wel jammer zijn.


 

…Alleen waar Ruimte is kunnen nieuwe dingen (ont-)staan…


Afmelden als je deze NIEUWSmails niet meer wilt ontvangen. Je krijgt de Ruimtewijzer nog wel!
Je gegevens wijzigen als je alleen je e-mailadres wilt wijzigen
contact@bureauvoorruimte.nl Voor reacties, vragen of suggesties! Dank je wel!!
 


Opruimen.org

Categorieën: Zakelijke goederen Wonen | Huis | Inrichting
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019