Rechtszaken, een te koop liggend bootje en andere ondernemersverhalen. Onze nieuwsbrief staat er weer vol mee!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Oprichter failliet vastgoedbedrijf Certitudo geeft extra korting op superjacht

Goed, het 31 meter lange jacht Noor II lag al te koop vóórdat Certitudo Capital, het bedrijf van de superjachteigenaar, failliet werd verklaard, maar een vlotte verkoop is nu natuurlijk al helemaal gewenst.

 
 
Quote
 

Boomerbanken: 'Net als hun klanten strompelen ABN Amro en SNS richting de uitgang'

Logge banken als ABN Amro en SNS bewegen zich als dinosauriërs in digitale wereld. Verouderd, traag en uitgeblust. Dat kan en móet anders stelt Quote-columnist Martijn Bron.

 
 
Quote
 

Na winst stagneert ook omzet Belsimpel: ‘We zitten een beetje in een transitiefase’

De omzet stijgt maar een beetje bij Belsimpel, maar volgens medeoprichter Jeroen Elkhuizen hoeven we ons nergens druk over te maken. ‘Ik verwacht dat dit jaar een stuk harder zullen groeien.’

 
 
Quote
 

Peter Gillis: ‘Koste wat kost moest ik een strafblad’

SBS-ster en ex-Quote 500-lid Peter Gillis wordt vervolgd voor het drijven van illegale verhuur op zijn vakantieparken en belastingfraude. Zelf spreekt hij van een ‘hetze’.

 
 
Quote
 

Verrukkelijk Funda: Ex-Quote 500-lid wil van hip Singelappartement af (€2,9 miljoen)

We hebben een de woningen ex-Quote 500-lid een voormalig kroonprinses en iemand die Cent heet voor u op een rijtje gezet. Feestelijk!

 
 
Quote
 

Snowworld van miljardair Marc Coucke in ijskoud gevecht met kleine beleggers

Enkele kleine aandeelhouders weigeren hun aandelen aan Snowworld-koper Marc Coucke te leveren. De Vlaming zou hen afschepen met een te lage prijs.