Hoi
John,
 
In deze smakelijke nieuwsbrief:
- Gratis tickets voor de Gezondheidsbeurs
- Nieuw: een inspiratiekaarten-set
- Doe mee met mijn online cursus


Online programma's: Je laatste kans om mee te doen
De afgelopen dagen hebben zich al veel mensen aangemeld voor een van mijn online programma’s. Je kunt je nog t/m zondag opgeven om ook mee te doen. Een maand lang ben ik je coach en zal je online helpen je doelen te behalen. Je kunt gezond afvallen met mijn weekmenu’s, en kennis opdoen over voeding, leefstijl en mindset. Maar je kunt je ook opgeven voor een van de twee online kookprogramma’s. De cursussen bevatten verschillende motivatievideo’s, inspirerende ebooks en een live online videosessie. De cursussen gaan je leven veranderen. Je kunt direct starten. Bekijk de verschillende online programma’s op mijn website om een goede keuze te maken.
https://www.mathijsvrieze.nl/online-programmas/


Nieuw: Inspiratiekaarten-set

Ik heb een prachtig inspiratiekaarten-set gemaakt. Hij is in beperkte oplage verkrijgbaar, dus als je jezelf of iemand zo'n set cadeau wil doen, wacht dan niet te lang. Deze kaartenset kun je gebruiken voor momenten waarop je even een kaartje wil trekken voor inspiratie. Het zijn 40 kaartjes met inzichten en goede vragen over voeding, leefstijl en mindset. Wat er op de kaart staat kun je gebruiken als thema voor je overdenking van je dag.
https://online.mathijsvrieze.nl/product/inspiratiekaarten-set/


Gratis naar de Gezondheidsbeurs
Ik deel gratis toegangstickets uit! Van 6 t/m 9 februari geef ik dagelijks 5 shows in het kooktheater op de Gezondheidsbeurs in Utrecht. Normaal kost een ticket €20 en de eerste 300 tickets kunnen nu via mijn link gratis besteld worden. Als de gratis tickets vergeven zijn, dan kun je nog met 50% korting een ticket kopen als je dat wil. Beloof je me dan wel dat je bij mij komt kijken tijdens een of meerdere van mijn shows?
www.gezondheidsbeurs.nl/mathijs20