Hier zijn de nieuwe tips van FrankrijkVakantieland & FrankrijkBinnendoor
Bekijk in je browser
Bonjour 

Deze keer neem ik je mee naar een bijzondere weg tussen Verdun en Bar-le-Duc uit de Eerste Wereldoorlog. De Champagne-Ardenne is trouwens lekker dichtbij Nederland en België en een gevarieerd vakantiegebied. Er is ook een blog met podcast over bijzondere plekjes in de Provence. Ik vertel je ook meer over mijn boek en het nieuwe ebook over Bastides in Frankrijk. 

Veel (lees)plezier in Frankrijk!

Ter nagedachtenis aan de Eerste Wereldoorlog

Vandaag is het de 11e van de 11e voor sommigen Sint Maarten en voor andere het bruisende begin van het carnavalsseizoen. Maar het is ook de dag dat 100 jaar geleden de Eerste Wereldoorlog werd beëindigd. De gevolgen daarvan zijn op veel plaatsen in het noorden van Frankrijk nog te zien. Er is een weg die op mij een bijzondere indruk maakte toen ik er overheen reed: Voie Sacrée Nationale.

Lees het verhaal »

Vakantie in Champagne-Ardenne

Verdun en de Voie Sacrée Nationale liggen in de Champagne-Ardenne dat tegenwoordig met de Elzas en Lotheringen de regio Grand Est vormt. Een streek op maar een paar uur rijden van de Nederlandse grens en ideaal om ook in de wintermaanden eens te genieten in Frankrijk. Op FrankrijkVakantieland lees je alles over Champagne-Ardenne en ontdek zelf hoe gevarieerd dit mooie vakantiegebied is.

Meer informatie »

Mijn boek over Frankrijk

Een tijdje geleden schreef ik al eens dat ik een boek over Frankrijk ga schrijven. Dat is weer een paar stappen dichterbij gekomen met de eerste concepten van de voor- en achterkant van het boek. Je kunt deze hier bekijken. Maar er is meer. Je kunt nu nog jouw input geven want je kunt mij doorgeven wat er voor jou persé in het boek zou moeten komen. En dan vooral op welke brandende vraag over vakantie in Frankrijk jij antwoord wilt hebben. Komt jouw vraag in het boek? Dan krijg je dit van mij gratis met een persoonlijk geschreven notitie die exclusief alleen voor jou is.  Doe jij ook mee?

Bekijk het boek »

Bijzondere plekjes bij Fontvieille in de Provence

Als je in de Provence in de buurt van Saint-Rémy-de-Provence bent dan heb ik een paar leuke tips voor je. Ontdek een oude Romeinse meelfabriek, de Molen van Daudet en een topper onder de olijfoliën bij Les Alpilles. Geen zin om te lezen? Luister dan gewoon naar de bijbehorende podcast.
Lees verder »

eBooks Frankrijk en Parijs

Deze week kreeg je van mij een extra email over mijn nieuwe eBook Roadtrip Bastides. Het is inmiddels al honderden keren gratis gedownload. Als je lid bent van Frankrijk Binnendoor zorg dan dat je bent ingelogd en ga naar de ledenpagina. En dan naar eBooks Premiumleden. Daar kun je het altijd downloaden. Ben je nog geen Premiumlid? Meld je dan vandaag nog aan. Je kunt dan naast het nieuwe ebook ook al mijn andere eBooks gratis downloaden. Roadtrip Bastides is trouwens tot 12-11-2018 12:00 uur nog voor niets te downloaden via onderstaande knop. Daarna is het alleen voor Premiumleden beschikbaar.

Roadtrip Bastides »
Ideetjes voor vakantievoordeel: Tip voor 2019
De mooie vakantiehuizen op de kleinschalige FranceComfort vakantieparken zijn weer te huur voor volgend jaar. Profiteer nu van stapelkorting tot 30%!
De kortingscodes om Premiumlid van Frankrijk Binnendoor te worden vervallen per 1 december 2018. Je kunt je tijdelijk nog hier aanmelden met de bestaande actiecodes. Gebruik de link of de knop hieronder en kies je lidmaatschap. Vul in de volgende stap de code in.
Kortingscode verzilveren »
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
FrankrijkVakantieland
Frankrijk Binnendoor
Copyright © 2018 FrankrijkVakantieland, Alle rechten voorbehouden.
Via www.frankrijkvakantieland.nl of www.frankrijkbinnendoor.nl ben je aangemeld om mijn tips over Frankrijk en Parijs regelmatig te ontvangen. 

Ons adres is:
FrankrijkVakantieland / Frankrijk Binnendoor
Grasgraefken 25, 6171SH Stein, Nederland
telefoon +31878767008 (ma t/m do 09:00 - 12:30u)

Tip: zet het emailadres van deze nieuwsbrief in je adresboek.

Hoe pas je je voorkeuren voor onze nieuwsbrief aan? Je kunt:
je gegevens completeren (en maak kans op een gratis abonnement op Frankrijk Binnendoor Online)
of de nieuwsbrief stopzetten