‘Mijn vrouw en ik zijn in 1974 getart met ons eigen bedrijf en vanaf 1992 heten we VOF Administratie- en Belastingadviesbureau Lups. Inmiddels hebben
Nextens
‘Ik voel mij het meest thuis bij Nextens’ – Chris Lups
 
‘Ik voel mij het meest thuis bij Nextens’ – Chris Lups
Vianne Trynes

Benieuwd hoe het is om Nextens Aangiftesoftware en Naslag te gebruiken? Lees dan nu het interview met Chris Lups over zijn ervaring.

 
Boete voor de fiscus is symbolisch
 
Boete voor de fiscus is symbolisch
Bron: FD

De fiscus heeft een recordboete gekregen van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). De zwarte lijst waar de slachtoffers van de toeslagenaffaire op stonden kost de Belastingdienst €3,7 miljoen. De overheid krijgt in feite een boete van overheid.

 
Onbeperkte verliesverrekening toch niet onbeperkt?
 
Onbeperkte verliesverrekening toch niet onbeperkt?
Thijs Seegers, Belastingadviseur bij Duijd fiscalisten b.v.

Vanaf 1 januari 2022 zijn voor de vennootschapsbelasting verliezen onbeperkt verrekenbaar naar de toekomst.  Achterwaarts blijven verliezen één jaar verrekenbaar. Dit betekent voor uw klanten meer mogelijkheden om opgebouwde verliezen alsnog te verrekenen. 

 
Mogelijk compensatie vanwege onterechte belasting over letselschadevergoeding
 
Mogelijk compensatie vanwege onterechte belasting over letselschadevergoeding
Bron: FD

De hersteloperatie na de toeslagenaffaire is nog in volle gang en de volgende operatie biedt zich alweer aan. 

 


Deze e-mail is gestuurd naar newsletter@newslettercollector.com door Nextens, een handelsnaam van LNRS Data Services B.V.

Wil je de Nextens Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je jezelf
hier 
afmelden of beheer je e-mailinstellingen. Onze nieuwsbrieven blijf je gewoon ontvangen. Hiervoor kan je je onderaan in elke nieuwsbrief afmelden. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door LNRS Data Services kan je vinden in onze Privacy Policy.

Disclaimer
Deze e-mail mag uitsluitend worden gebruikt door de geadresseerde of andere personen binnen de organisatie van de geadresseerde die bevoegd zijn om kennis te nemen van de informatie die deze e-mail bevat ("de beoogde ontvanger"). Het kan vertrouwelijke informatie bevatten. Het kopiëren, verspreiden of ander gebruik van deze e-mail of de inhoud ervan door een andere persoon dan de beoogde ontvanger kan een inbreuk zijn op het burgerlijk recht of strafrecht en is ten strengste verboden. Als je niet de beoogde ontvanger bent, neem dan zo snel mogelijk contact op met de afzender.

Alle diensten worden verricht door LNRS Data Services B.V. op basis van onze algemene voorwaarden die je kunt raadplegen, printen en downloaden.

 
Nextens | LNRS Data Services B.V. | Radarweg 29, 1043 NX Amsterdam
KVK nummer: 33293475