Nieuwsbrief van 20-6-17 6:55:00
Online bekijken

Inbraakbeveiliging: Wanneer voldoet een entree aan alle inbraakwerendheidseisen?

Wanneer voldoet een entree aan alle inbraakwerendheidseisen?

Het is een schrikbeeld van elke gebouweigenaar of ondernemer. Het verliezen van waardevolle spullen als gevolg van een inbraak. Bij veel gebouwen valt nog winst te boeken door te investeren in een gevel met hoge inbraakwerendheid. Dat besef is er ook bij veel gebouweigenaren, zo merken wij uit de toenemende vraag naar inbraakwerende deuren. Maar wat maakt een entree nou inbraakwerend? En waar moet u op letten om te weten of een entree aan de eisen voldoet?

Inbraakwerende deuren van Heinen presteren beter dan de norm

De inbraakweerstandtests met succes doorstaan is goed, maar Heinen presteert nog beter. De Heinen-deuren zijn, op basis van onafhankelijke testen volgens de Europese normering (EN 1191, EN1192), de beste in hun soort wat betreft slijtvastheid en betrouwbaarheid & door de unieke geschroefde constructie is de Heinen-deur uitermate geschikt voor intensief gebruik. 

Greencast Acrylaat: milieubewust en kwalitatief waardig aan gewoon acrylaat

PyraSied heeft zich al jaren gecommiteerd aan het terugnemen van acrylaat/plexiglas en de recycling daarvan.
Hiervan wordt Greencast gemaakt, acrylaat dat gemaakt is van 100% gerecycled acrylaat. Greencast is kwalitatief gelijk aan gewoon acrylaat en ook de prijs is gelijk. Geen reden dus om niet de ‘groene’ variant van helder acrylaat te kiezen: Greencast! 

Inbraakwerende deuren, hoe herken ik die?

Een inbraakwerende GND-binnendeur of GND-buitendeur is te herkennen aan het garantie- en zekerheidslabel dat in de hangzijde van de deur is geplaatst. Hieraan is eenvoudig af te lezen wie de deur heeft geproduceerd, hoe de deur is geleverd, wie verantwoordelijk is voor de verschillende werkzaamheden bij het proces van plaatsen en controleren en welke prestaties de deur of deur/kozijn-combinatie levert. 

Innovatieve deur-kozijncombinaties voor de transformatiemarkt

Het aantal leegstaande kantoren en zorggebouwen groeit. Veelal bieden deze gebouwen nog goede mogelijkheden voor herbestemming, verduurzaming en toekomstbestendig bouwen. Er vindt dan ook steeds vaker een transformatie plaats van leegstaand vastgoed naar woningen, hotels, lofts en woonzorgcomplexen.

JET VarioTherm: de unieke zelfdragende lichtstraat 

Minder materiaal, sneller bouwen en meer energie besparen
Een efficiënt all-in-one snelbouwsysteem voor lichtstraten in bedrijfshallen. Dat is het nieuwe JET Vario Therm. Dankzij de zelfdragende en volledig thermisch gescheiden lichtstraatopstand is er geen stalen onderconstructie nodig. 

Uniek anti-inbraakelement van BUVA

Het unieke, gepatenteerde Inside anti-inbraakelement vormt letterlijk en figuurlijk de kern van de nieuwe lijn BUVA scharnieren: Atlas Inside. Het hakende element dat voor de inbraakbeveiliging zorgt, zit in het scharnier. De anti-inbraakpen in het kozijn of deur behoort daarmee tot het verleden. De nieuwe Atlas Inside heeft geen speciale infrezingen in deur en kozijn nodig. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.