| | Column Monique van Gevelt: De horeca herrijst als een feniks uit zijn as De horeca herstelt zich. Wij maken momenteel een grote inhaalslag want de gast besteedt zijn geld ruimhartig in de horeca. Gasten willen weer onbeperkt en onbezorgd genieten. Daarbij speelt het weer […] Lees verder |
|
|
|
| | ING sector update: inhaalslag horeca, personeelstekort, hotelinvesteringen en zomerbonus Voor 2022 verwacht ING voor de horeca een volumegroei tussen de 30 en 35 procent. De voorwaarde daarbij is wel dat er later dit jaar geen nieuwe lockdown voor de horeca komt. De vooruitzichten voor […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | De Librije 7 jaar op rij Beste Restaurant van Nederland Elf toprestaurants in Nederland zijn zojuist onderscheiden met een prestigieuze Restaurant Award, de enige prijs die volledig wordt toegekend vanuit het vak. Het is voor de zevende keer dat de […] Lees verder |
|
|
|
| | 'Spicy chef' Soenil Bahadoer uitgeroepen tot Paling Patron Soenil Bahadoer, Meesterkok en Patron-cuisinier van 2-sterren-Restaurant De Lindehof in Nuenen, is door Stichting DUPAN uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2022. De Paling Patron wordt […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | "We groeien om onszelf te prikkelen" 'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door de redactie af te laten nemen. De gewezen […] Lees verder |
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|