Kom naar de Centrale OBA voor de 100 beste cartoons van de Inktspotprijs
OBA, om bij te blijven
 
Inktspotprijs_©Schot

Expositie Inktspotprijs in de Centrale OBA

Humoristisch of vilein, maar altijd raak

 

Beste lezer,

 

De expositie Inktspotprijs toont de 100 beste politieke cartoons die humoristisch zijn of vilein, maar altijd raak. De prijs is dit jaar gewonnen door Fokke & Sukke met de cartoon ’Aanslagen’

 

Ook in de vestigingen worden exposities georganiseerd die inspelen op actuele thema’s voor iedereen. Zo is momenteel in OBA Javaplein Veiled te zien, een expositie over vrouwen die kiezen voor een gezichtssluier. 

NederlandLeest

Lees de toekomst

1 t/m 30 november

 

Vormen robotica een gevaar voor onze toekomst of juist niet? Dat is de vraag tijdens de landelijke Nederland Leest campagne. Kom naar een OBA-vestiging bij jou in de buurt en ontvang het boek Ik, robot van Isaac Asimov cadeau.

 
Blauw Gras (6+)

Beleef het jeugdtheater 

Culturele seizoen 2017-2018

 

Ook in het nieuwe seizoen zie je weer de allerbeste jeugdvoorstellingen in de OBA. Kom bijvoorbeeld zondag 12 december naar Blauw Gras (6+). Een voorstelling over angst voor het vreemde.

 
PressReader

PressReader in de OBA

De online databank ‘PressReader’ bevat duizenden internationale kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in meer 60 verschillende talen. Van NRC tot El Mundo en Elle Decoration tot Top Gear. Je leest ze gemakkelijk bij de OBA.

OBA Bouwt

OBA Bouwt
Nóg meer plek

 

De Centrale OBA wordt 10 jaar na de opening aangepast aan het veranderende gebruik van het gebouw. De uitgebreide en vernieuwde zalen en studieruimtes zijn al volop in gebruik genomen. Kom je ook een kijkje nemen? 

 
Win-actie

Gratis kaartjes jeugdtheater
Doe mee t/m 7 nov.

 

Laat weten welke jeugdvoorstelling je echt niet wilt missen en maak zo kans op gratis kaartjes.Meedoen kan via onze Facebook-pagina of via de mail. Vermeld in het onderwerp dat het om de win-actie gaat. 

 
OBA Maatje

OBA Maatje tegen eenzaamheid

 

Het nieuwe project ‘OBA Maatje’ is gestart om eenzaamheid onder Amsterdammers te bestrijden. Mensen die niet zo mobiel zijn krijgen een passende selectie boeken, luisterboeken, film, tijdschriften of andere media aan huis bezorgd.    

 

Wat vind je van deze e-mail?

Geef positieve feedback
 
 
Geef negatieve feedback

OBA ook op je tijdlijn? Volg ons op:

Instagram
 
Facebook
 
YouTube
 
Twitter
 

Centrale OBA

Oosterdokskade 143
1011 DL Amsterdam
020 - 523 09 48

klantenservice@oba.nl
www.oba.nl

 

Je ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com omdat je aangemeld bent bij de OBA.
Je kan je uitschrijven voor deze nieuwsbrief of je e-mailvoorkeuren aanpassen.