Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Inpandig slopen op Schiphol met Cat 336F UHD

C.A. de Groot Sloop- en Demontagetechniek deed een jaar of vier geleden zijn rupskranen de deur uit en besloot deze machines enkel nog te huren. Op Schiphol sloopt het bedrijf met een ingehuurde Cat 336F UHD momenteel in opdracht van KLM een deel van vrachtstation 1. ‘Door in te huren beschikken we altijd voor elke klus over het juiste gereedschap’, geeft directeur Kees de Groot aan.
Lees verder...

Spil in circulair bouwen

‘Als je circulair bouwen zegt, kun je niet om de slopersbranche heen’, stelt de net aangetreden nieuwe voorzitter van de Veras, Kees de Groot. ‘Sloopbedrijven moeten de spil van circulair bouwen zijn’, zegt scheidend voorzitter Jan Bork. Beiden willen af van de huidige manier van werken waarbij sloop vooral snel en goedkoop moet. 

Lees verder...

Volwassen kraan voor twee starters 

Op zoek naar een overslagmachine voor hun piepjonge metaal-recyclingbedrijf gingen Peter Hendriks en Edinho Kogeldans voor een gebruikte machine. Ze vonden niets van hun gading. ‘De kranen die wij zagen, lekten zoveel olie dat een oliesjeik er jaloers op zou zijn.’ Dus ging het spaarvarken aan diggelen en werd een hagelnieuwe Fuchs MHL331F gekocht. 

Lees verder...

Renewi Contrans investeert in 4 nieuwe Volvo wielladers

Renewi Contrans (voorheen Van Vliet Contrans) heeft vier nieuwe Volvo wielladers aangeschaft. Voor de vestiging Wateringen is geïnvesteerd in een L90H en L150H. De vestiging Hoek van Holland heeft een nieuwe Volvo L150H en L180H aan het materieelpark toegevoegd. Het totale aantal Volvo wielladers bij Renewi Contrans komt met deze aankopen op 11 stuks.

Lees verder...

Vacatures

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.