Thuiswerken, ineens kan het
ORnet
Online versie
Inspectie krijgt veel klachten over corona

De Inspectie SZW heeft tot en met 13 september ruim 3500 meldingen gekregen die gerelateerd zijn aan het coronavirus. Het totaal aantal klachten ligt dit jaar al boven 9.000, tegen 7.500 in een ‘normaal’ jaar.

Lees verder >
(advertorial)
Beeld kennisbank or in de praktijk
Geschil, hoe pak je het aan?
Een geschil met de bestuurder is vervelend en komt gelukkig niet al te vaak voor. Wat doe je als er toch een geschil is? Welke wetgeving is van toepassing? Welke rechten heb je? Hoe oordeelde de rechter in soortgelijke gevallen? Alle antwoorden vind je in de kennisbank. Snel, betrouwbaar én actueel. Probeer de kennisbank nu een maand voor maar €10.
Artikel
Samen met de OR naar sterker stoffenbeleid

Veel bedrijven hebben nog steeds onvoldoende oog voor de risico’s van gevaarlijke stoffen. Arboprofs die het onderwerp hoger op de agenda willen krijgen, kunnen samen optrekken met de ondernemingsraad.

Lees verder >
Thuiswerken: ineens kan het

Voor menige or was het al jaren een wens: het Nieuwe Werken, waaronder vaker thuis werken. Met als reactie meestal vele bezwaren en tegenwerpingen. En dan blijken deze door de coronacrisis ineens te verdwijnen. Daar zijn wel de nodige vraagtekens bij te plaatsen.

Lees verder >
Beeld boek ondernemingsraad en robotisering
Ondernemingsraad en robotisering
In dit boek komen robotisering, digitalisering en andere nieuwe technologieën in alle facetten aan de orde. De ondernemingsraad heeft een belangrijke rol bij het toekomstig vorm geven van onderneming en instelling en de samenleving. Dit boek wil die inhoudelijke thema-kist over nieuwe technologieën voor de or zijn.
Beeld boek adviesrecht in de praktijk
Adviesrecht in de praktijk
 
Dit boek is een praktisch handvat voor ondernemingsraden voorafgaand aan adviesaanvragen en tij-dens het adviestraject. Alle informatie is gecentreerd rondom het adviesrecht van de ondernemingsraad, daarnaast worden alle randzaken rondom het adviesrecht behandeld. Op die manier ontstaat een volledig beeld.
Nieuw in OR in de praktijk
Stappenplan fusie of overname
In dit artikel wordt in zeven fasen weergegeven hoe de or een fusie of overname kan aanpakken.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright