, ben jij je iegen koers (wat) kwijt en wil je die weer vinden? Meld je dan aan voor de Inspiratieweek.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk dit bericht online

Inspiratie-Werkt voor trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Tijdens de inspiratieweek heb ik weer ontdekt wie ik ten diepste ben en wat ik te brengen heb in de wereld. Een week lang HART gewerkt. Het team van fantastische en lieve trainers, de fijne deelnemers, de rustige omgeving, het heerlijke eten, de oprechte aandacht en warmte heeft me heel goed gedaan. Een warm bad, waarin ik dichter bij mezelf ben gekomen. Het fijne is dat alles er mag zijn, ik voelde me heel veilig, welkom en gezien. En na deze week ben ik op weg gegaan met mijn persoonlijke reisplan en gaan we over een aantal maanden “oogsten”.

Wat heeft het me gebracht? Ik ben op reis, heel spannend en ik ga!

Dank jullie wel! 


~ Tineke ~ (deelnemer Inspiratieweek juni 2023)



Beste ,


Maandagochtend 28 augustus en mijn vakantie zit erop. Het was heerlijk om drie weken even nagenoeg niets te hoeven. We hebben genoten van het verrassende Amersfoort, het winderige en zonovergoten Veere en het pittoreske Monschau. 


Zoals in een eerdere uitnodiging vermeld begin ik deze week op mijn nieuwe werkplek, een plek waarvan ik weet dat ik daar mijn Talent kan geven. Daar heb ik dan ook ongelofelijk veel zin in, maar het voelt ook spannend en wat angstig omdat ik ‘het nieuwe’ inga en het oude vertrouwde los mag laten.


Toen ik afscheid nam op mijn oude afdeling kreeg ik van een collega een klein houten bootje. “Omdat jij jouw eigen koers vaart” zei hij. Het ontroerde me omdat ik weet dat het waar is. Omdat ik weet hoe fundamenteel en inspirerend het is je eigen pad te kiezen in het leven. Maar ook, omdat dit is waarin wij deelnemers aanzetten in een Inspiratieweek.

Maandag 25 september a.s. start er weer een Inspiratieweek die gaat over “jouw eigen koers varen”.


Door alle stormen heen, van binnenuit en vanuit jouw biotoop je Hart durven volgen… Jouw eigen koers durven varen.

Je ontvangt deze uitnodiging omdat we nog plaatsen vrij hebben in de week van 25 - 29 september. 


Heb jij het verlangen om in je werk, privé of relatie je eigen koers te gaan varen? 
Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in voor de Inspiratieweek van september.  
Zoals Tineke schrijft; je gaat ontdekken wie je ten diepste bent en wat jij te brengen hebt in deze wereld, van uit hart en ziel!


Mocht je, al of niet vanuit eigen ervaring met de Inspiratieweek, in jouw omgeving iemand weten die je een Inspiratieweek zou gunnen, verwijs hem of haar dan a.j.b. door! Jong of wat meer ‘belegen’, iedereen is welkom. 


Let wel: Inschrijving sluit op 8 september.


Heb je nog vragen neem dan in alle vrijheid contact op met onze trainingsadviseur, Elise Schelle. Zij luistert in alle oprechtheid mee of een Inspiratieweek voor jou, of iemand in je omgeving, nu aan de orde is.


Elise Schelle:
Tel: 06-11210986
e-mail: elise@inspiratie-werkt.nl

website: https://www.inspiratie-werkt.nl/inspiratieweek/
meteen aanmelden: https://www.inspiratie-werkt.nl/aanmelden-iw/


Hopelijk tot ziens in de Inspiratieweek!


Hartegroet, 

Hans Broekhoven
Trainer & Eigenaar Inspiratie-Werkt

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Inspiratie-Werkt, Hertogenlaan 328, 4902 AX Oosterhout, Nederland
www.inspiratie-werkt.nl

Afmelden voor deze verzendlijst