Bekijk de online versie

Logo

Tel: 073 548 20 64

Themareizen met diepgang

Neem deel aan onze thematische cultuurreizen met originele invalshoeken en toelichtingen door bevlogen deskundigen en insiders. In een kleinschalig, gelijkgezind gezelschap voelt ook een individualist zich thuis. We doen u graag enkele inspirerende suggesties.

Tuinen van Picardië

1 juni, vanaf €2.495 p.p.

In Picardië gaan we op ontdekkingsreis langs diverse expansies van tuincultuur en bezoeken enkele van de bekendste en mooiste tuinen van Frankrijk.

Bekijk deze reis

Abruzzo

17 juni, vanaf €2.295 p.p.

De middeleeuwse stadjes bulken van de kerken, abdijen en kastelen. Het erfgoed is Romeins en Romaans, klassiek en neoklassiek, het landschap subliem en pittoresk.

Bekijk deze reis

Kunstpracht in Oslo

7 juli, vanaf €1.695 p.p.

Het tot voor kort provinciale Oslo groeide in korte tijd uit tot spectaculaire cultuur- en architectuurstad met vele verrassende noviteiten.

Bekijk deze reis

Santiago de Compostela

23 mei, vanaf €2.395 p.p.

Door toedoen van honderden bouwmeesters en kunstenaars, maar ook duizenden pelgrims is de pelgrimsroute een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Bekijk deze reis

Schubertiade

29 augustus, vanaf €2.495 p.p.

Te midden van glooiende heuvels wonen wij 4 concerten door befaamde musici bij, met de klanken van o.a. Brahms, Schumann en uiteraard Schubert.

Bekijk deze reis

Franken, Beieren

25 augustus, vanaf €2.695 p.p.

Romaans, gotiek, rococo en zelfs een Parthenon aan de Donau, met honderden marmerbusten. Franken, onbekende cultuurparel van Beieren, heeft het!

Bekijk deze reis
Experience Travel
Experience Culture
Experience Holidays