Nieuwsbrief niet (goed) weergegeven? Bekijk de online versie.

 

|
Thema: Integratie E&W
Verhuurders die hun woningen tot energieneutraal of Nom renoveren, mogen een energieprestatievergoeding (EPV) aan hun huurders vragen. De wet eist van de verhuurder dat de energetische prestaties van de woningen objectief worden aangetoond. De bedrijven Watch-E en TMX leveren gezamenlijk Mijnenergiebundel, een monitoringssysteem dat voldoet aan de EPV-voorwaarden. Inmiddels zijn enkele honderden woningen voorzien van het systeem.
Afbeelding mijnenergiebundel_24815.JPG
Inzicht in stookgedrag ten behoeve van onderhoud

                                (advertorial)

Stel alarmeringen in zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van storingen aan de ketel. Houd daarbij het jaarlijks onderhoud in de gaten op basis van het aantal branduren. Toestandsafhankelijk onderhoud is eindelijk binnen handbereik.

 

 

plugwise dec
'Omdat mensen denken dat het niet kan, moet je weerstand overwinnen'
Hoe we ooit nog wereldkampioen voetbal moeten worden weet Ruud Koornstra (53) niet. Maar dat we een grote kans maken om wereldkampioen Energietransitie te worden weet hij zeker. ‘In Nederland is zoveel kennis, ondernemerschap en vooral ook geld, dat we simpelweg die ambitie moeten hebben. Als nationale Energieommissaris vertegenwoordigt hij de groep koplopers die niet geloven in onmogelijkheden en hun kennis, ondernemerschap en geld inzetten om dit te bereiken. Zijn missie: een ‘perfecte storm’ creëren.
Ruud Koornstra_EDV1574
Nieuw bij Caleffi: Dynamical® - Dynamisch thermostatisch radiotorventiel

                                     (advertorial)

Dit radiatorventiel regelt niet alleen de temperatuur, maar beperkt ook het debiet. De stabiliserende werking van de drukverschilregelaar zorgt voor een stabiele werking van de thermostatische kranen. Storende geluiden zijn verleden tijd!

 

 

 

232302+200000_Dynamical met thermostatische kop
En verder in dit nummer:

• Op de juiste tijd een warme douche
• Veel belangstelling voor Friese waterstofinstallatie
• Correcties op richtlijnen voor riolering

Automatische tijdregistratie van uw medewerkers

                                    (advertorial)

Geen handmatige verwerking van werkbonnen met mogelijke fouten als gevolg. Kies voor tijdregistratie van RAM track-and-trace. Bereken automatisch de uren, nacalculatie, koppel met uw bestaande systemen en voldoe aan de cao.

Uneto nieuwsbrief

K&S is een uitgave van