| | Jeroen Achtien neemt driesterrenrestaurant Inter Scaldes over Driesterrenrestaurant Inter Scaldes en het luxe bijbehorend boutique hotel maken sinds 1 januari onderdeel uit van Pillows Hotels. Chef Jannis Brevet blijft samen met zijn partner Claudia voorlopig […] Lees verder |
|
|
|
| | Restaurant Soirée opent in Velp: Geometrische vormen en culinaire kunstwerken Ooit gebouwd als onderkomen voor een barones. Daarna een boekhandel, museum en uiteindelijk een ruige garage. Maar het historisch pand aan de hoofdstraat in Velp heeft eindelijk haar eindbestemming […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Ron Blaauw serveert vanaf Quitters Day een vegan box Traditioneel beginnen we het jaar met goede voornemens. In 2023 wil maar liefst één op de drie Nederlanders meer of volledig vegan eten*. Het volhouden van die goede voornemens is echter uitdagend. […] Lees verder |
|
|
|
| | Vader en dochter Biermans domineren NK Lekkerste Vegan Burger Hij was al goed gevuld na het NK Lekkerste Broodje, maar nu barst de prijzenkast van vader Roland en dochter Audrey Biermans bijna uit elkaar. Ze pakten namelijk respectievelijk de eerste en tweede […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
| | Michelin maakt drie nieuwe namen bekend voor de gids van 2023 Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023. De restaurants krijgen meteen een persoonlijke […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|