ELF Voetbal nieuwsbrief van 15-10-2021
Interview Daniël van Kaam: "Was het liefst met zes punten teruggekeerd bij FC Groningen"

Met vier punten in zijn voetbaltas meldde Daniël van Kaam zich donderdag weer op de training van FC Groningen. Na twee duels met Jong Oranje gaat de blik van de 21-jarige middenvelder weer op de competitie. Zondag wacht daarin een uitbeurt bij Sparta Rotterdam. "Een directe concurrent, natuurlijk willen we winnen."


lees verder
Interview Marcus Pedersen, Feyenoord-back: "Mijn vader wilde graag dat ik hem als skiër zou opvolgen"

Vader Rudolf stimuleerde hem om professioneel skiër te worden. Marcus Holmgren Pedersen (21) droomde als kind juist van een carrière als profvoetballer. Een droom die hij heeft waargemaakt. In het shirt van Feyenoord stoomt de Noorse international graag over de rechterflank mee naar voren. "Toen mijn moeder zag hoe goed alles hier geregeld is, kon ze weer rustig slapen."

lees verder
ELF Voetbal 10 met Marcus Pedersen, Yorbe Vertessen, Siem de Jong, Robert Lewandowski en meer

Met het veertigjarige jubileum in zicht is er weer een nieuwe ELF Voetbal verschenen. Nummer tien staat weer boordevol interessante interviews, leuke achtergrondverhalen, bekende rubrieken en interessante reportages. Maak kennis met Feyenoord-aanwinst Marcus Pedersen, met PSV-talent Yorbe Vertessen, youngstar Fodé Fofana, met oud-Ajax-talent Julian Rijkhoff die nu voor Borussia Dortmund vlamt en lees het bijzondere en emotionele verhaal van RKC Waalwijk-doelman Etiënne Vaessen.

lees verder
Patrik Schick neemt award voor Beste Doelpunt van EURO 2020 in ontvangst

Op 15 oktober wordt de eerste NFT-trofee voor het beste doelpunt van de UEFA EURO 2020 uitgereikt.

lees verder
Interview Julian Rijkhoff: "Tot interesse van Dortmund had ik ambitie om in eerste van Ajax te komen"

Dinsdag speelt Ajax in de Champions League thuis tegen Borussia Dortmund. Eerder op de dag staat dezelfde confrontatie op het programma in de UEFA Youth League. Met Julian Rijkhoff in het shirt van de Duitse topclub. Waar de zestienjarige aanvaller jarenlang droomde van een toekomst in de Johan Cruijff ArenA, staat hij nu te trappelen om te vlammen voor Die Gelbe Wand. "Het zou heel tof zijn om samen te spelen met Erling Haaland en Donyell Malen."

lees verder
De buitenlandse weekendwedstrijden die je absoluut niet mag missen

Komend weekend staan er weer een aantal prachtige buitenlandse wedstrijden op het programma. We zetten de mooiste wedstrijden voor je op een rijtje. Naar welke wedstrijd kijk jij het meeste uit?

lees verder
Vier redenen om uit te kijken naar de Gelderse derby

De Gelderse derby is terug in de Eredivisie! De promotie van NEC bezorgde de neutrale voetbalsupporter een extra derby om naar uit te kijken. Voor de laatste editie moeten we terug naar april 2017, voor de voetbalwereld is dat een eeuwigheid. Wij geven je vier redenen om op zondag 17 oktober om 14.30 uur de televisie aan te zetten en te gaan kijken naar NEC – Vitesse.  

lees verder
Einde interlandbreak: zo pakken Ajax, PSV en Feyenoord de draad weer op

Na ruim een week maakt het interlandvoetbal weer plaats voor de reguliere competities. De Eredivisie begint alweer aan de achtste speelronde van het seizoen. Ook Ajax, PSV en Feyenoord komen het aankomende weekend in actie. Zo pakt de traditionele top drie de draad weer op. 

lees verder
Interview Kik Pierie: "Dit is een mooi moment om als mens completer te worden"

Het is nog niet het seizoen van Kik Pierie (21). De FC Twente-huurling kampt met een slepende rugblessure en zal dit kalenderjaar niet meer in actie komen. ELF Voetbal sprak de verdediger over de moeilijke periode die hij doormaakt.

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Arsenal FC - Watford FC06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Chelsea FC - Burnley FC06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Everton FC - Tottenham Hotspur06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Manchester United - Manchester City06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
West Ham United - Liverpool FC06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen