Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Interview: Dit stel bouwde een horecazaak in een modern kasteel - 'Culi-snackbar' in Amsterdam
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
5 jaren geleden
Html
Tekst
Restaurantnieuws: Haagse horeca helpt mensen met kleine portemonnee - Dag van de Maaltijdbezorger
Lees de nieuwsbrief in je browser
Dit stel bouwde een lunchroom en B&B in een modern kasteel
De Buytenplaets is een ‘brasserij’ en B&B in een van de modernste wijken van Rijswijk en omstreken. Wanneer je aan komt […]
Haagse horeca helpt mensen die het moeilijk hebben
Tijdens World Food Day, op 16 oktober 2019, is de officiële opening van een gloednieuw project in
Den Haag
: Vers & Vrij. […]
Maaltijdbezorgers krijgen de raarste verzoeken
Trek, maar geen zin om de keukenprins(es) uit te hangen? Anno 2019 fikst menig Nederlander zijn maaltijd met slechts één druk […]
Nieuw soort culi-snackbar opent in Amsterdam
Eind oktober opent Hurryhurrygogo haar deuren aan de Singel 460 in
Amsterdam
. Onder de supperclub wordt in de voormalige French […]
De Pizza Academy als eerste pizza-opleiding SVH-erkend
Op dinsdag 24 september 2019 heeft De Pizza Academy op horecabeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH-erkenningskeurmerk […]
UMAMI by Han introduceert Health Pairing
Met een constante focus op het overbrengen van de Chinese cultuur, vernieuwing én gezondheid brengt chef en ondernemer Han Ji […]
Veggies On Fire wint Gaia Green award 2019
Dat je niet groot hoeft te zijn om op te vallen liet puur vegan restaurant “Veggies On Fire” uit Den Haag zien tijdens de […]
Genomineerden Entree Awards 2019 bekend
De genomineerden van de Entree Awards 2019, een initiatief van horecavakblad Entree Magazine, zijn bekend. De genomineerden (zie […]
In beeld: Feestelijke opening Amber Garden, True Chinese Cuisine
Amber Garden, onderdeel van de internationale 'Yisheng Group' heeft gisteren haar deuren in
Amstelveen
op feestelijke wijze […]
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Souschef La Provence Driebergen strijdt om prestigieuze titel
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam
Het Kook Atelier overall winnaar Texel Culinair 2019
In beeld: Feestelijke opening Amber Garden, True Chinese Cuisine
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch