Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Interview: Flicka in Kerkdriel in eerste jaar bekroond met Michelinster
 
 
Halverwege het interview pakt chef-kok Thomas van Santvoort de zwarte kaars op tafel vast, die naar zijn mening waarschijnlijk […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Column restaurateur Sico de Moel: Nederlandse wijn
 
Mijn gasten vanavond zijn collega's. In London hebben ze vier grote restaurants met veel livemuziek, een soort clubs met members. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Par Hasard breidt uit met zonnige locatie aan het Hoofddorpplein
 
Momenteel wordt er hard gebouwd aan de nieuwe vestiging van Par Hasard in een charmant hoekpand in de Amsterdamse Schinkelbuurt. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Studenten concurreren in gastronomische wedstrijd Future Talents
 
Scalda studenten Tham Cao, Noa Tanghe, Levi Moeal, Collin Heijwegen en Sarah Wauters doen mee aan de negende editie van de […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Sterk deelnemersveld kookwedstrijd Slag op de Schelde 2019
 
De finalisten voor kookwedstrijd Slag op de Schelde die op 21 mei op de Oosterschelde wordt gehouden, zijn bekend. Op het schip […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Upselling in de horeca, zo pak je het aan
 
Baker & Moore won de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Hoofdsponsor Fuze Tea stelde een geweldige […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Nederlandse topchefs naar Aruba voor het grootste Michelin pop-up restaurant
 
In juni staat Aruba in het teken van culinair genieten op Michelin-sterrenniveau. Alex Nieuwmeyer, managing director van de Divi […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Ontbijt steeds relevanter in de horeca
 
Er wordt in Nederland steeds vaker buiten de deur ontbeten en naar verwachting zal dit in de komende jaren alleen maar meer […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Makro kondigt nieuw seizoen van barbecue wedstrijd ?Baas BBQ? aan
 
Makro gaat ook deze zomer weer op zoek naar de beste barbecue’er van Nederland in een nieuw seizoen van ‘Baas BBQ’. Het […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Nederlandse topchefs naar Aruba voor het grootste Michelin pop-up restaurant
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Voor dit nieuwe restaurant moet je een toegangskaartje kopen
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.