ELF Voetbal nieuwsbrief van 05-04-2022
Interview Jeffry Puriel, Almere City-talent: "Ik ben tevreden, maar moet nog effectiever worden"

Een dag voor zijn achttiende verjaardag debuteerde Jeffry Puriel in de Keuken Kampioen Divisie. Sinds november is de vleugelaanvaller een vaste waarde in de ploeg van Almere City FC, koploper in de Vierde Periode. "We hebben nu elke wedstrijd een plan met elkaar. Iedereen straalt de motivatie uit om te winnen. Dat zorgt voor heel veel energie."


lees verder
Benzema zet jacht op Lewandowski voort in klassement ESM Gouden Schoen

Raakt Robert Lewandowski dan toch nog zijn koppositie kwijt in het klassement van de ESM Gouden Schoen? De kans is plotseling reëel nu Karim Benzema opnieuw twee treffers aan zijn totaal toevoegde en zijn achterstand verkleinde tot zeven treffers. Omdat de Spaanse competitie meer speeldagen kent dan de Duitse, kan de Franse centrumspits van Real Madrid zomaar eens het Europese topscorersklassement op zijn naam schrijven.

lees verder
Keep On Fighting NAH organiseert 7 tegen 7-toernooi als benefiet voor Joey Snijders en lotgenoten

Als gevolg van een verkeersongeval belandde Joey Snijders in een rolstoel. De voormalige profvoetballer van Vitesse, FC Omniworld en AGOVV Apeldoorn gaat met een niet aangeboren hersenletsel door het leven en kan niet meer zelfstandig functioneren in de maatschappij. Vader Rob richtte een stichting op om zijn zoon te helpen. Op zaterdag 9 juli wordt er middels een voetbaltoernooi weer geld ingezameld.

lees verder
Hoe verliep het voetbalweekend van de Nederlanders in het buitenland?

Het voetbalweekend zit er weer op en daarom is het tijd om terug te blikken. In dit artikel staan we stil bij hoe de Nederlanders dit weekend in het buitenland gepresteerd hebben. Het was een wisselvallig weekend voor onze landgenoten, waar Frenkie de Jong, Myron Boadu en Peter Bosz met een glimlach aan terug zullen denken. Hakim Ziyech zal het snel willen vergeten.

lees verder
Gerrit Nauber en zijn balverliefde hond Cooper: "Puppy's gingen mee op jacht"

Ze delen een kwaliteit: hun balgevoel. Waar Gerrit Nauber (29) wekelijks de verdediging van Go Ahead Eagles gesloten probeert te houden, passes en voorzetten tracht te onderscheppen en medespelers aan het werk zet, daar haalt hond Cooper veel plezier uit het zo snel mogelijk terugbrengen van tennisballen. “Hij is lief en makkelijk. Al is hij nu in de puberteit.”

lees verder
Deze zeven piepjonge topschutters moet je in de gaten gaan houden

Welke toptalenten zag jij dit seizoen nog over het hoofd? ELF Voetbal zette zeven scorende talenten geboren na 1 januari 2001 voor je op een rij. Deze goalgetters zouden komende zomer zomaar eens een miljoenentransfer kunnen gaan maken.

lees verder
Nieuwe PANNA! met sloper Álvarez, Denzel Dumfries, Dani de Wit, Dominique Janssen en Elayis Tavsan

De mooiste tijd van het seizoen is aangebroken! De tijd waarin de prijzen worden verdeeld. Waarin verliezers balen en winnaars stralen. Misschien ook wel de mooiste tijd om PANNA! te lezen. De nieuwe editie, nummer 64, is uit! We spraken weer volop met bekende spelers, maakten mooie portretten, er zijn weer vele prijzen te winnen, je vindt welke club het mooiste stadion heeft en esporters geven je handige tips. En niet alleen esporters trouwens. Daarnaast acht superposters en nog veel meer!

lees verder
Haags Gras, dromerige dribbels door de mooiste voetbalstad van Nederland

In geen andere Nederlandse stad zijn de onderlinge contrasten zo groot. In Den Haag is de chique chiquer dan elders en het volkse volkser dan waar dan ook. Het maakt de Residentie tot de meest ongrijpbare stad van Nederland. En een stad die eigenlijk alleen maar via de unieke cultuur op de Haagse voetbalvelden te vatten is. Met veel gevoel voor humor en oog voor detail doet chroniqueur Martin van Zaanen die cultuur in zijn nieuwste boek uit de doeken: Haags Gras.

lees verder
Vacature: Stage lopen op de redactie van ELF Voetbal en PANNA!?

Altijd al gedroomd van een kans in de voetbaljournalistiek? Dat kan! Voor magazines ELF Voetbal en PANNA! zijn wij op zoek naar redactiestagiairs. 

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Everton FC - Chelsea FC30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Manchester United - Brentford FC30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Newcastle United - Liverpool FC30-04-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Tottenham Hotspur - Leicester City30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
West Ham United - Arsenal FC30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen