ELF Voetbal nieuwsbrief van 11-11-2021
Interview Joey Antonioli: “Het doel met het eerste elftal? Promoveren naar de Eredivisie”

De dagen van de zeventienjarige Joey Antonioli staan voornamelijk in het teken van voetbal. De middenvelder tekende in september zijn eerste contract bij FC Volendam en is vast onderdeel van de selectie van trainer Wim Jonk. ELF Voetbal sprak met hem over onder andere zijn debuut, zijn eerste contract en school.


lees verder
De stand van zaken richting Qatar in UEFA-groepen F-J

De beslissingen gaan in de komende week vallen. Wie gaat er naar Qatar, wie speelt de play-offs en wie moet de droom van mondiaal goud nog vier jaar opbergen? ELF Voetbal geeft een stand van zaken in de tien kwalificatiepoules van het oude continent, in dit tweede deel behandelen we groepen F, G, H, I en J. Alle nummers een gaan rechtstreeks naar het WK, de runners-up spelen play-offs.

lees verder
De stand van zaken richting Qatar in UEFA-groepen A-E

De beslissingen gaan in de komende week vallen. Wie gaat er naar Qatar, wie speelt de play-offs en wie moet de droom van mondiaal goud nog vier jaar opbergen? ELF Voetbal geeft een stand van zaken in de tien kwalificatiepoules van het oude continent, en begint daarmee met de eerste vijf groepen op alfabetische volgorde. Alle nummers een gaan rechtstreeks naar het WK, de runners-up spelen play-offs.

lees verder
Martin, Tijjani en Eliano Reijnders: "Het vaakst wordt me gevraagd: wie van de twee is de beste?"

Ze merkten de omslag in de beginfase van het vorige seizoen. Tijjani (23) en Eliano (21) Reijnders gingen niet langer door het leven als ‘de zonen van oud-profvoetballer Martin Reijnders’. De rollen draaiden om en Martin (49) werd de ‘vader van de profvoetballers Tijjani en Eliano’. Tevens hun zaakwaarnemer en analist. Al hun wedstrijden bij AZ en PEC Zwolle worden stevig geëvalueerd. "Eliano heeft de killersmentaliteit van zijn moeder."

lees verder
Dikke ELF Voetbal Familiespecial is uit: de Timbers, Noa Lang, familie Sneijder, Reijnders en Goudmijn, de broers Seedorf en meer

De dagen worden korter, de buitenactiviteiten worden minder en minder en de feestmaand december nadert. De maand die traditioneel in het teken staat van familie. Voor ELF Voetbal een mooie aanleiding voor een extra dikke editie over dit thema. Vanaf vandaag is de Familiespecial verkrijgbaar. We gingen onder andere op bezoek bij de familie Reijnders, de familie Goudmijn, de broers van Clarence Seedorf, interviewden de kleinzoon van Johan Cruijff, Quinten Timber over tweelingbroer Jurriën, liepen een dagje mee met FC Sneijder, spraken de vader van Noa Lang en nog veel meer!

lees verder
Hoe vergaat het de onlangs vertrokken PSV'ers tot dusver?

In de afgelopen transferperiode veranderden duizenden spelers van werkgever. Ook bij PSV vonden mutaties plaats, zowel ingaand als uitgaand. Het nieuwe seizoen is inmiddels ruim twee maanden onderweg. Hoog tijd om te kijken hoe de onlangs vertrokken PSV’ers het doen bij hun nieuwe club.  

lees verder
De eerste GOAL! wordt PANNA!: met Gini Wijnaldum, undercoveragent Sjaan, Fifa Bawz en acht superposters!

Soms is één plus één drie. Zoals wanneer de twee coolste voetbalmagazines van Nederland samengaan! GOAL! en PANNA! bundelen de krachten en zijn voortaan één magazine, onder de naam PANNA!. Wat betekent dat voor jou? Nou, heel goed nieuws! Want je krijgt méér pagina’s, méér interviews en méér achtergrondverhalen. En als extra dikke bonus ook nog acht superposters gratis bij ieder magazine! Het beste van GOAL! gecombineerd met het beste van PANNA! maakt samen het tofste magazine van Nederland. De eerste is nu uit!

lees verder
De perfecte derby… bijna

Hier had een verhaal moeten staan over hoe FC Twente – Heracles Almelo een voorbeeld was van hoe je een derby wil zien. Een wedstrijd met onderlinge rivaliteit, maar zonder de excessen die we bij andere lokale twisten hadden gezien. Geen vuurwerk naar elkaar gooien, geen geknok in het stadion, geen gevecht met bijlen bij tankstations. Helaas werd de wedstrijd na afloop toch ontsierd door idioten die de ruiten uit supportersbussen van Heracles gooiden. Dat voorbehoud gemaakt hebbende, volgt toch een verslag van een mooie vrijdag.

lees verder
Voetbalmagazines GOAL! en PANNA! bundelen de krachten

De twee grootste voetbalmagazines voor de Nederlandse jeugd, GOAL! en PANNA!, bundelen de krachten en gaan verder als één titel: PANNA!. Daarmee is PANNA! het grootste magazine voor voetballiefhebbers in de leeftijd van zeven tot dertien jaar. 

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Everton FC - Arsenal FC04-12-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Manchester United - Crystal Palace04-12-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Newcastle United - Burnley FC04-12-2021
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Tottenham Hotspur - Norwich City04-12-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
West Ham United - Chelsea FC04-12-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen