Demarec komt met vergruizers voor het middensegment
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand augustus: Eimert van den Bosch en zijn Ahlmann AZ 150f
(advertorial)
alt
Ontdek de elektrische Q-LECTRA
Deze volledig elektrische minigraver is nu te koop én te huur bij Meerman Machines, als canopy of met cabine. Deze machine met een gewicht van 1850 kg en een vermogen van 12 kW, heeft als basis de bekende KX019-4 van Kubota. Dat betekent de vertrouwde basis maar nu 100% groen!
Wacker Neuson lanceert 1,7-tons accu-elektrische minigraver
Wacker Neuson brengt een accu-elektrische minigraafmachine op de markt die vanaf nu leverbaar is. Hiermee is het Duitse concern na JCB de tweede fabrikant die elektrische minigravers in serie produceert.
Lees verder >
Banner
Van der Bel gaat voor maximaal circulair bij sloop Philipsfabriek Hoorn
Al in 2005 stopte Philips met de productie van telecommunicatiesystemen in Hoorn. Vijftien jaar later worden de fabriekspanden gesloopt door Van der Bel uit Middenmeer. Afkomend betonpuin wordt vergruisd met de nieuwe Komatsu PC290 LC.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Hoe kan digitalisering helpen?
Digitalisering grijpt ook in de materieelsector steeds verder om zich heen. Automatisch graven, exact werken, automatisch te bedienen machines. Maar wat brengen deze technieken de sector? BouwMachines belicht nieuwe ontwikkelingen in het gratis online magazine.
Demarec komt met roterende vergruizers voor het middensegment
Demarec brengt in het najaar van 2020 een compleet nieuw ontwikkelde lijn roterende vergruizers op de markt. Hiermee richt de fabrikant zich op een nieuwe doelgroep. De vergruizers zijn bedoeld voor het middensegment, met een daarbij passende prijs. 
Lees verder >
PW
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
VIDEO | ‘Ultramoderne’, zware nieuwe Liebherr-kranen voor Wagenborg Nedlift
Wagenborg Nedlift investeert in zwaar nieuw materieel. Mobiele telescoopkranen van het type LTM1450-8.1 (450 ton hijscapaciteit) en LTM1650-8.1 (700 ton hijscapaciteit) worden binnenkort toegevoegd aan de vloot.
Lees verder >
Enorme stijging online biedingen bij Ritchie Bros. door Corona
Ritchie Bros. heeft in de eerste helft van 2020 het aantal online biedingen fors zien toenemen. In Europa en het Midden-Oosten registreerden zich in de maanden januari tot en met juni 30.000 online bieders.
Lees verder >
Partnernieuws
Materieel altijd in zicht met tracking & tracing. Maar soms is méér nodig
Steeds vaker verzamelen bouwmachines zelf informatie over de locatie, gebruikerstijden en onderhoud van het materieel. Dat is handig, maar er moet wel wat met die gegevens gebeuren. Informatie heeft pas een functie wanneer er relevante conclusies uit getrokken kunnen worden.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright