Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Interview Miljuschka Witzenhausen: "De Nederlandse horeca is goed bezig" - Training: maak je restaurant onderscheidend
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
6 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''
Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij […]
Lees verder
Column: hoe je te wapenen tegen personeelstekort?
‘Ondernemersvertrouwen positief ondanks oplopend personeelstekort’, staat er te lezen in de laatste kwartaalcijfers van het […]
Lees verder
Veggies On Fire, eerste vega-restaurant in Den Haag met EKO-keurmerk
Veggies On Fire krijgt als eerste veganistisch restaurant in
Den Haag
, en als derde vega restaurant in Nederland het EKO-keurmerk […]
Lees verder
Restaurant Zeezout Rotterdam viert jubileum met Rotterdams menu
Restaurant Zeezout in
Rotterdam
viert het 20-jarig jubileum met een speciaal jubileummenu waarin bijzondere Rotterdamse […]
Lees verder
Duurzaam pop-up restaurant Sil slechts 3 maanden geopend in Rotterdam
Op 4 september 2018 is Pop-up restaurant Sil geopend voor 3 maanden in het gerenommeerde hotel Pincoffs, op steenworp afstand van […]
Lees verder
Eerste Goede Vis festival in Amsterdam
Vis
eten zonder schuldgevoel. Op de
Seafood Parade
van Good Fish Foundation kan het. Op dit festival dat zondag 16 september […]
Lees verder
Deliveroo groeit verder: nieuwe steden en restaurants in Nederland
Deliveroo
kondigt tijdens het driejarig bestaan van het bedrijf in Nederland, sterke groei aan. Het aantal restaurantpartners in […]
Lees verder
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?
Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze
training
(15 […]
Lees verder
Vinoloog Lotte Wolf plotseling overleden
De horecawereld reageert geschokt op het bericht dat vinoloog Lotte Wolf op 32-jarige leeftijd is overleden. Zij stond juist op […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid
Gast betaalt per ongeluk 3800 euro voor een glas wijn
Restaurant Indonesia is terug in Rotterdam
Foodhallen Rotterdam onthult eerste standhouders
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch