ELF Voetbal nieuwsbrief van 05-03-2022
Interview NEC-verdediger Cas Odenthal: "Met mountainbiken kan ik mijn hoofd lekker leegmaken"

Veel voetballers hebben een hobby. Cas Odenthal springt in zijn vrije tijd graag op de mountainbike voor een ritje door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De centrale verdediger van NEC zit zo'n drie keer in de week op zijn sportieve tweewieler. "Hier kan ik me echt even afsluiten van de buitenwereld. Ik kan mijn hoofd lekker leegmaken terwijl ik fit blijf."


lees verder
Deze absolute topwedstrijden bezorgen je een heerlijk weekend

Het is weer weekend en dus kunnen de voetballiefhebbers zich weer gaan verheugen op flink wat mooie wedstrijden in de buitenlandse topcompetities. Het is een weekend vol toppers en vooral in de Premier League staan er heerlijke duels op de rol.

lees verder
Extra dikke 10 Jaar PANNA! Special is uit: boordevol top 10's en tip 10's en mét OBZ

Confetti, slingers, ballonnen en vlaggetjes. Het is feest bij PANNA! We bestaan tien jaar en daarom maakten we een speciale editie. Bovendien een extra dikke editie. Onze 10 Jaar PANNA! Special is vanaf nu verkrijgbaar! Een nummer boordevol top 10's en tip 10's! We gingen een potje Tienen tegen Bankzitter Raoul, vroegen Vivianne Miedema om haar tien scoortips en namen met de boys van OBZ (van de hit Kachel!) zelfs een heus verjaardagslied op! En dat is nog maar een kleine greep uit de onderwerpen.

lees verder
Sem Scheperman blij met contract bij Heracles: "Kijk ernaar uit om met Wormuth samen te werken"

Een mooie stap. Voor Sem Scheperman en Heracles Almelo. De negentienjarige verdedigende middenvelder heeft een eenjarig contract getekend bij de Eredivisionist. Bovendien is een optie voor nog eens twee jaar opgenomen in de overeenkomst.

lees verder
Interview Paulos Abraham: "Ik speelde op mijn PlayStation FIFA en keek series op Netflix"

Aankoop Paulos Abraham werd in de winter van 2021 gepresenteerd als het nieuwe kroonjuweel van FC Groningen. De Zweedse aanvaller heeft zijn potentie het voorbije jaar nog niet kunnen waarmaken in de Eredivisie. Niet in de laatste plaats door een moeilijke aanpassing in ons land. "Ik sloot mezelf op in mijn appartement en speelde urenlang FIFA."

lees verder
Kees van Wonderen over spelen met tien man: "Je kunt erop trainen"

Een mannetje minder betekent niet gelijk een verloren wedstrijd, zo bewijst Kees van Wonderen. Hij wist namelijk met Go Ahead Eagles van alle clubs in de Eredivisie de meeste punten te pakken met tien man. Wij reisden naar Deventer om achter het geheim van het meesterbrein te komen. "Voor de wedstrijd heb ik al een scenario van tien tegen elf besproken met de spelers."

lees verder
Denzel Dumfries over zijn tijd in Italië: "Ik kwam in een nieuwe wereld terecht"

Na een succesvol Europees Kampioenschap maakte Denzel Dumfries afgelopen zomer de overstap naar Internazionale Milano. De bikkelharde rechtsback moest diverse tegenslagen doorstaan om zijn draai, en plekje in het team, te vinden. Uiteindelijk is het hem toch gelukt. Want Denzel, blijft Denzel en aanpassen kan hij als de beste: "De goal tegen Roma was het keerpunt. Sindsdien heb ik meer vertrouwen.”

lees verder
Interview Gyrano Kerk: "Ik had nog niet echt een goed beeld van Lokomotiv Moskou"

Hij werd vorig jaar zomer gelinkt aan RSC Anderlecht en clubs uit Italië en Frankrijk, maar Gyrano Kerk verliet FC Utrecht voor Lokomotiv Moskou. Van die keuze heeft de 26-jarige Amsterdammer absoluut geen spijt. Via Rusland hoopt de snelle aanvaller in de toekomst weer een stap hogerop te maken. "Ik heb nog de ambitie om naar Engeland te gaan."

lees verder
Vader Jens Walemark over Patrik: "Al met al makkelijke keuze om naar Feyenoord te gaan"

Vrijwel iedereen is het erover eens dat Feyenoord-aanwinst Patrik Walemark exceptionele kwaliteiten heeft. Toch is het nog geen jaar geleden dat de nu twintigjarige aanvaller op het veld liep bij de beloftenploeg van zijn toenmalige club BK Häcken. "Als hij een kans krijgt, is het over het algemeen raak."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Chelsea FC - Brentford FC02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
JRM Reizen
 
Liverpool FC - Watford FC02-04-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Manchester United - Leicester City02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Tottenham Hotspur - Newcastle United02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
JRM Reizen
 
West Ham United - Everton FC02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
JRM Reizen
Bekijk alle voetbalreizen