Intocht Sinterklaas
Intocht van Sinterklaas

Zaterdag 19 november komt Sinterklaas met groot gevolg naar Pijnacker. We gaan er weer een heerlijk programma van maken (globaal van 11.00 tot 15.00 uur.

Aankomst – 11.00 uur

De aankomst is op halte Randstadrail Pijnacker Centrum, ongeveer 11.00 uur. De spreekstalmeester(s) heet daar de Sint en Pieten welkom en stelt voor dat het gezelschap naar het Raadhuisplein rijdt. 

 

 

Route naar Raadhuisplein – 11.25-11.55 uur

Een optocht van ongeveer 20 minuten naar het Raadhuisplein, met de Sint in een koets, waarbij kinderen kunnen meerijden.

Buitenprogramma – 12.00-12.30 uur

Het buitenprogramma duurt ongeveer een half uur. Het vindt plaats op een podium op het Raadhuisplein met Sinterklaas en de pieten in de hoofdrollen.

 

 

Na het buitenprogramma volgt een korte wandeling door het centrum. Ook dat duurt ongeveer een half uur. Het binnenprogramma vindt plaats in het CJMV gebouw aan de Kerkweg. Dit programma duurt van 14.00 tot 15.00 uur.



Volg Winkelcentrum Ackershof Pijnacker
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laaste nieuws van Ackershof Pijnacker? Bezoek dan www.winkelcentrumackershof.nl of volg ons op Twitter en/of Facebook. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven. Wilt u deze niet meer ontvangen? Klik dan hier.
Copyright 2016 Winkelcentrum Ackershof