Introductie van de nieuwe BMW concept M8 Gran Coupé.

11 maanden geleden


Text only:

En meer over de nieuwe lifestyle collectie, de BMW M5 en de BMW 2 Series. Online versie
Geachte heer Achternaam,
Grote publiekstrekker op de Salon van Geneve: het uitdagende studiemodel van de BMW M8 Gran Coupé. Een geweldige combinatie van motorsportgenen, luxe en premiumkwaliteit.
Grote publiekstrekker op de Salon van Geneve: het uitdagende studiemodel van de BMW M8 Gran Coupé. Een geweldige combinatie van motorsportgenen, luxe en premiumkwaliteit.  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW WebshopStijl, luxe, en exclusieve samenwerkingen met luxe merken – over de gehele lijn. De nieuwe BMW Lifestyle Collection, The Collection is nu online of bij de dealer te bestellen. U vindt de mooiste BMW producten zoals schrijf- en lederwaren uit de samenwerking van BMW met Montblanc. Of de slimme koffers in samenwerking met Horizn. Neem een kijkje in de webshop of ontdek The Collection bij de BMW dealer.
De nieuwe BMW Lifestyle Collection, The Collection is nu online of bij de dealer te bestellen. U vindt de mooiste schrijf- en lederwaren of de slimme koffers uitgebracht in een exclusieve samenwerking met Montblanc en Horizn.  Vanaf morgen in de showroom: twee veelzijdige partners voor sport, vrije tijd of reizen. Een nieuw front met dynamische looks kenmerkt het design. Met een nieuwe generatie zuinige motoren, tijdelijk een Steptronic automaat standaard en een aantrekkelijke Launch Edition. En met de optionele derde zitrij biedt de Gran Tourer zelfs plaats aan 7 personen.
Vanaf morgen in de showroom met nieuwe dynamische looks. Met tijdelijk een Steptronic automaat standaard en een aantrekkelijke Launch Edition. En met de optionele derde zitrij biedt de Gran Tourer zelfs plaats aan 7 personen. Vanaf morgen in de showroom: de BMW M5. Met 600 pk, vierwielaandrijving en automaat. Zoveel tractie heeft u nog nooit gevoeld. En dat op élke ondergrond. Daarbij schakelt de nieuwe achttraps automaat sneller dan een mens ooit zou kunnen. Misschien is een M5 First Edition in Frozen Dark Red wel iets voor u.
Vanaf morgen in de showroom: de BMW M5. Met meer dan 600 pk, vierwielaandrijving en automaat. Zoveel tractie heeft u nog nooit gevoeld. En daarbij schakelt de nieuwe achttraps automaat sneller dan een mens ooit zou kunnen. Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M iContact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019