Aan de visserij gerelateerde bedrijven, zoals accountants, ontwerpbureaus en scheepswerven, kwamen de afgelopen jaren met innovatieve ideeën om de resterende vloot toekomstbestendig te maken. Maar is een toekomstbestendige kottervloot re...
Opleiden, onderzoek en innovatie. Dat zijn de drie pijlers van de Food Innovation Academy. Het samenwerkingsverband in Vlaardingen bestaat tien jaar. Wat is er allemaal bereikt in ...
Per 1 februari 2025 zijn we op zoek naar een junior webredacteur voor onze foodredactie (36 uur). We zoeken een collega met gevoel voor taal, een neus voor nieuws en affiniteit met...
Ook schelpdieren spelen een rol in de eiwittransitie. “Het zijn nou eenmaal van nature producten waar veel eiwit in zitten", zegt Caroline Verwijs. Niet voor niks stonden er mossel...
Vanaf dit jaar krijgen bedrijven in de Europese Unie te maken met een nieuwe verplichting: rapporteren over hun duurzaamheidsinspanningen onder de Corporate Sustainability Reportin...
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, BeverageNL en VoedingNu.