AEX: 515,46 - Dow Jones: 21.764 - EURUSD: 1,1925 - Bitcoin: 3754,94 - Goud: 1.338,8 Wednesday, 6 September 2017

    Systeem beleggen
Voor veel beleggers is via een systeem gestructureerd beleggen de beste oplossing. Laat u door vertrouwde software leiden in uw beurshandelen. Dit geeft minder stress, minder risico en veel meer kans op winst. Lees hier verder  (Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!)

Marktbeeld (Tom Lassing)

6/9 07:00

  • De dreamers maatregel van Trump is niet populair. Met name niet omdat juist deze groep volledig Amerikaan is geworden en ook vol meedoet in het economische leven. Kortom, ze leveren keihard economische kracht op. 250 van deze personen werken bij Google, 70 bij Microsoft en zo heeft bijna iedere grote firma wel dreamers in dienst. De actie tegen deze mensen, die als kind de VS illegaal zijn binnengekomen, komt voort uit ultra-rechtse angst en puur racisme. Vooral uit de kring van Jeff Sessions komt de roep om maatregelen tegen deze groep. Een eerste berekening zegt dat het uitzetten van deze groep de Amerikaanse economie in 10 jaar tijd in negatieve zin 400 miljard dollar gaat schelen.
  • Eindelijk zal er na 2018 geen suikerhoudende frisdrank meer in scholen te koop zijn. Het gaat langzaam, maar het besef dat het vergif is begint post te vatten.
  • Shell gaat de komende tien jaren een miljard dollar in Mexico investeren. Dat is mogelijk geworden nu deze markt open is gesteld voor buitenlandse partijen.
  • Bij 18 tandartsen gaat de administratie extra gecontroleerd worden omdat men het vermoeden heeft dat er gefraudeerd is.
  • Volgens Goldman Sachs stijgt de goudprijs niet door de spanning rond Noord Korea, maar stijgt deze goudprijs vanwege de onzekerheid rondom Trump. Persoonlijk denk ik dat het geen van deze redenen is. Ik denk dat het meer te maken heeft met het feit dat mensen nu even alternatieven voor fiat geld zoeken. De meesten vinden crypto geld en een deel kiest voor goud.
  • Nissan gaat een nieuwe Leaf elektrische auto produceren en de prijs daarvan komt onder die van de Resla Model 3 te liggen. De Leaf gaat rond de 30.000 dollar kosten. De Tesla Model 3 zal 35.000 dollar gaan kosten. De Leaf komt echter beduidend minder ver op één batterijlading.
 

 

Kijk even naar deze berekening! (Jack Hoogland)

6/9 07:18

Afgelopen vrijdag vertelde ik u dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een fantastisch goudaandeel hebben ontdekt, waarmee je dubbel zo hard profiteert van de stijgende goudprijs. Wat ik u vrijdag vertelde, klopt echter niet helemaal. Daarom vertel ik u nu even hoe het écht zit. We maken hieronder gewoon even het rekensommetje.
 
Een goudproducent haalt goud uit de grond en verkoopt dat tegen de geldende marktprijs. Een 10% stijging van de goudprijs leidt daardoor tot een 10% hogere omzet, terwijl de kosten gelijk blijven. Voor het goudaandeel dat wij voor u ontdekten, pakten we de resultatenrekening van het eerste half jaar van 2017 erbij, en berekenden we welk effect een stijgende goudprijs zou hebben gehad. Op het plaatje hieronder ziet u het resultaat.
 
In de linkerkolom zien we de daadwerkelijke resultaten. Onze goudproducent maakte in de eerste helft van 2017 een prachtige winst. Ondanks de nog steeds véél te lage goudprijs. In de rechterkolom zien we dat een slechts 10% hogere goudprijs leidt tot maar liefst 63% winststijging. Het effect van een stijgende goudprijs op de netto-winst is enorm!
 
Wij verwachten dat goud de komende jaren weer naar de in 2011 bereikte top van $1920 zal stijgen. En daarna nog heel veel hoger. Alleen dáárdoor zal de winst al ongekend hard stijgen. Als extra positief effect komt daar nog bij dat deze producent ieder jaar haar productie weet te verhogen!
 
Als belegger hoef je alleen maar onderstaande twee formules in je hoofd te houden:
Klik hier om verder te lezen
 

Hoog dividend

Een jaar na de start in 2008 van de hoog dividend nieuwsbrief heb ik een uniek portfolio met inmiddels meer dan 30 Hoog Dividend fondsen samengesteld. Heel bijzonder is het feit dat ze allemaal, zonder enige uitzondering, maandelijks dividend uitkeren en een gemiddeld dividendrendement realiseren van boven de 8%.
Klik hier.
 
 
 

Is het vergelijkbaar met 1998 of met 2000?

6/9 07:45

De gekte rond de Crypto's is in sommige opzichten belachelijk. Zo is er een echtpaar dat 250 miljoen dollar ophaalde met een white paper dat ik beoordeelde als complete BS.
Toch zijn er dus beleggers genoeg die hun kletsverhaal slikten als zoete koek en het echtpaar kan nu met 250 miljoen dollar op zak bewijzen dat ze er toch wat mee kunnen doen.
Ik vrees het ergste, maar we gaan het zien.
Bijna dagelijks zijn er ICO's en het ene verhaal is nog dunner dan het andere. Het is windhandel en als je je verhaal maar lekker weet te verkopen, met de nodige name-dropping en de juiste hype woorden, dan gooit de beleggersgemeenschap miljoenen naar je.
Ik denk zelf dat... Lees verder
 

De beste broker

Wilt u een broker die vernieuwend bezig is, die u kan bellen als u vragen heeft, die beleggen ook nog wil uitleggen?
Die broker voor de actieve trader is er. U kan uw beleggingsrekening er nu openen! Kijk op deze beursrekening.
 
 
 

Onverslaanbaar (Tom Lassing)

6/9 07:57

Mocht iemand het idee hebben dat de Russen, de Chinezen en de Amerikanen elkaar militair kunnen verslaan, dan is dat, zonder gebruik van kernwapens te maken, echt een waanidee.
De Amerikaanse militaire kracht is wereldwijd vele malen groter dan die van Rusland en China. Kijken we echter naar de thuislanden van Rusland en China, dan kan de VS daar weinig uitrichten. De legers van beide landen zijn daar te groot voor, en de landen zelf in feite ook.
Andersom is het zo dat de Russen de Amerikanen uit Alaska kunnen verdrijven, maar daar houdt het dan ook wel bij op. Zou zo'n scenario zich uitspelen, dan zouden de eventuele Russische troepen... Lees verder
 

Optiestrategieën geven u alle mogelijkheden

Op de laatste Dag van de Optiebelegger is duidelijk geworden dat het beheersen van enkele optiestrategieën u als belegger de macht over uw belegde vermogen terug geeft. Het is dan wel belangrijk dat u de strategieën kent. Zie hier
 
 
 

Goud doet het beter dan aandelen (Lodewijk Hof)

6/9 08:17

Goud heeft het dit jaar gemiddeld beter gedaan dan aandelen. Nou staat de krant vol met het nieuws over aandelen en bedrijfsobligaties. Niemand praat over dingen als obligaties, hedge fondsen. Een enkeling heeft het over de beste belegging: goud.
Goud heeft een redelijk jaar. Maar is de goudprijs nou echt van belang? Is het van belang om iedere dag het goud bij te houden? Moet je bijhouden of goud een beetje omhoog of omlaag gaat? Ik niet, kan mij echt niet uitmaken.
Het is beter om te kijken naar de historische mogelijkheden
Het is veel belangrijker om te kijken naar iets wat, met historisch perspectief, het goed doet. Het is tijd om te kijken naar wat er echt goed gaat. De meeste beurs indices zijn opgezet met als doel heldere en inzichtelijke financiële informatie te verspreiden. Maar goud werd niet meegenomen.
Ik ben jong, ik heb ongeveer 25% van mijn leven erop. In die tijd heeft niemand het ooit gehad over goud als belegging. Ik had gewenst dat ik op school geleerd had over goud. Ik wilde dat er een goudrapport was wat ik toen had kunnen lezen.
 

Gezond afvallen kilo in 90 dagen

Verlies 5 kilo gewicht kwijt 90 dagen. Of... volg het gratis dieet dat Tom Lassing samenstelde door drie onderzoeken van toonaangevende artsen samen te voegen. Een fantastische manier om op een goed en gezond gewicht te komen, zonder concessies te doen aan gezondheid of hoeveelheid aan eten.
Klik hier.
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven