Heeft mijn kindje nachtmerries of zijn het nachtangsten? - Voor het eerst mama: "Mag mama ook héél even ziek zijn?"
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
Je baby een badje geven? Zo pak je het goed aan!

Je baby een badje geven is een teder en ontspannend moment tussen kind en ouder. Maar tegelijkertijd ook eentje dat voor een stresspiek kan zorgen, vooral bij kersverse ouders die zich al eens onzeker durven voelen. Maar geen zorgen, met deze tips pak je het goed aan!

i.s.m. Zwitsal

Lees meer!
Heeft mijn kindje nachtmerries of zijn het nachtangsten?
Kinderslaapcoach Karen Claes beantwoordt iedere maand een vraag van een lezeres. Deze maand: Heeft mijn kindje nachtmerries of zijn het nachtangsten? Wat is het verschil? En wat kun je als ouder doen?
 
Tips van de expert!
Voor het eerst mama: “Mag mama ook héél even ziek zijn?”
Mama-redactrice Celine werd in augustus 2019 voor het eerst moeder, van de überschattige Otis. Wat dat met haar deed en hoe zij nu als prille mama in het leven staat, deelt ze in deze column. 
Lees verder!
SOS rode billetjes: dit kun je doen tegen luieruitslag

Een rode en geïrriteerde huid opgemerkt op de billen en bovenbeentjes van je baby? Dan heeft het waarschijnlijk last van luiereczeem, oftewel: luieruitslag. Een geheel onschuldig kwaaltje, maar voor je kleintje is het wel pijnlijk. Het voorkomen is ook in dit geval nog altijd beter dan genezen!


i.s.m. Zwitsal

Onze tips!
Is joggen gevaarlijk wanneer je zwanger bent?
Joggen is nog steeds heel populair. Je doet het wanneer en waar je wilt, en meer dan een degelijk paar loopschoenen heb je eigenlijk niet nodig. Maar veel zwangere vrouwen vrezen dat lopen gevaarlijk kan zijn voor hun baby. Zin of onzin? Sportexpert Lien Matthijs licht toe.
Lees verder!
Slipcursus: 5 shoptips voor sexy en comfortabel ondergoed

Een lade vol kanten slipjes en toch draag je het liefst die ene katoenen onderbroek. Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om te investeren in meer ondergoed dat goed zit én er mooi uitziet.

i.s.m. sloggi

Hierop moet je letten!
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid