Zorgprofessionals, Emerce- en Skipr-leden profiteren van € 150,- korting!


4 oktober 2016
Pakhuis De Zwijger - Amsterdam

meer informatie en inschrijven


Is de medische wereld 'gadgetized'?

De zorg vult zich razendsnel met apps, connected
devices en robots. Het is relatief eenvoudig om iets nieuws te ontwikkelen, online feedback te verzamelen en de productiekosten voor een eerste prototype via bijvoorbeeld crowdfunding te delen. Is dit een uitkomst voor de medische sector of juist een bedreiging?

Uwe Diegel, CEO bij iHealtLabs Europe, presenteert tijdens de e-Health Convention zijn visie op connected health, de grote aantallen data die daarmee zijn gemoeid en de waarde van deze apps en devices voor zowel de gezondheidszorg als de patiënt.

e-Health Convention 2015 is door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 5 punten geaccrediteerd. Dit wordt voor 2016 ook aangevraagd.


Wat kan de zorg leren van andere sectoren?

Inspirerende best practices uit Amerika

E-Health: van denken naar doen!

De zorg staat permanent onder druk om de efficiency en operationele performance te verbeteren. Spreker Mahiben Maruthappu - arts en adviseur van de National Health Service UK - vertelt tijdens de e-Health Convention hoe de sector in vijf jaar tijd een innovatie inhaalslag kan maken.
Mahiben heeft meer dan 80 publicaties en 50 academische awards op zijn naam staan.

Marque Joosten richtte in het verleden verschillende internetbedrijven op en is CEO en oprichter van Heilzaam. Marque heeft in Amerika onlangs kennis gemaakt met de mensen achter verschillende succesvolle e-Health initiatieven. Op de e-Health Convention vat hij zijn bevindingen samen. Hoe ziet het e-Health landschap er uit aan de andere kant van de oceaan en wat kan dat betekenen voor Nederland?

E-Health is niet meer weg te denken uit de gezondheidszorg. Toch is de implementatie nog te kleinschalig. Hoe zet u de stap van proefballon naar uitvoering? Hoe leidt u goede ideeën naar de finish? Hoe overwint u de belangrijkste hindernissen? Laat u in deze sessie uitdagen door Jeroen De Flander, internationaal strategie-implementatie expert bij TIAS School for Business and Society.

lees verder

lees verder

lees verder

Bekijk de volledige line-up op www.ehealthconvention.nl