De afgelopen tijd zijn wij intensief bezig geweest met de menu's voor Kerst 2018. Alle gerechten zijn bedacht, smaken zijn getest, mooiste opmaak en borden zijn uitgekozen en ook de beste wijn-spijs combinaties zijn geproefd. Met trots presenteren wij dan ook: Echoput menu eerste Kerstdag: Wilde zalm Gemarineerd in sap van rode biet, gefermenteerde rode biet, flan van yoghurt, crème van lavas en haringkaviaar Aubergine Gepoft met freekeh, crème van miso, jus en loof van bospeen Langoustine Geschroeid, crème van kruidnagel, sorbet van kervel, granny smith en schuim van strandkrab Edelhert Gebraad van de rug met een warme salade van aardappel en chorizo, romanesco, hazelnoot, crème en jus van zwarte knoflook Buikspek Gelakt met stroop van peer, gepocheerde peer, venkel en een crème van blauwe kaas Clementine Crème brûlée met banketbakkersroom, ijs van mascarpone, en yoghurt Lunchmenu: Wilde Zalm, Aubergine, Edelhert en Clementine Echoput menu tweede Kerstdag: Fazant Rouleau met truffel en lardo, mousse van ganzenlever, geschroeide maïs, Marsala en schuim van kardemom Wilde kruiden Als gnocchi met messeklever, crème van knolselderij, gefermenteerde oerwortel, kefir met kummel en wilde kruidenolie Griet Gegrild met flan van rode paprika, crumble van zwarte olijf en een rijke beurre blanc Edelhert Gebraad van de rug met peterseliewortel, crème van pastinaak, soes van eekhoorntjesbrood en jus van kervelknol Wild zwijn Preskop met ragout en crème van schorseneer en een schuim van trompette de la morte Pompoen Fudge, ijs van gekarameliseerde witte chocolade, sinaasappel en crumble van pistache Lunchmenu: Fazant, Wilde kruiden, Edelhert en Pompoen |
|
|