Izzo Supermiscela Bar Vergeet alles wat je van koffie weet. Bij Izzo Espresso Supermiscela is werkelijk alles anders. De bijna zwarte bonen zien er op het eerste oog niet erg aantrekkelijk uit, maar alleen de beste Arabica's zijn gebruikt. Allemaal zeer lang gebrand, zonder een spoor van vervelende tonen, geen halve bonen, allemaal prachtig egaal, licht olieachtig glanzend. Dit is dan ook meteen het enige negatieve puntje van deze koffie: hij is minder geschikt voor de volautomaat. Een koffie die zich met een klein foefje nog lekkerder laat smaken. Schakel uw espresso-apparaat over op stoom (ca. 10-20 seconden - even zelf uitproberen), en dan meteen weer afschakelen. Op die manier is er bij het koffiezetten een hogere temperatuur beschikbaar en juist dat vindt deze koffie lekker. Deze Supermiscela moet je flink op zijn donder geven. Ideaal dus voor de (vaak te hete ...) Pavoni en Cimbali's. Experimenteer ook eens met de maalgraad van deze koffie. Tot 25 seconden doorlooptijd is nog acceptabel. Echt fijn malen dus. Probeer het maar eens. Een super crema, met een mooie tekening, niet bitter, geen onaangename zuren, gewoon perfect. Gehele maand november: 10% korting |