Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Asfalteringswerken gemeentewegen

Wuustwezel beschikt over een uitgebreid wegennet, met 324 kilometer aan gemeentewegen. Deze gemeentewegen dienen regelmatig onderhouden te worden. Dit jaar krijgen Maxburgdreef en Witgoorsebaan een fikse beurt. De kostprijs voor deze onderhoudswerken wordt geraamd op 393.291 euro excl. btw of 475.882,73 euro incl. 21% btw.

Lees meer

Neem deel aan de vierde Dorpsdag

Zondag 23 september 2018 is het zover! Dan gaat in Wuustwezel opnieuw de dorpsdag door. Net als vorig jaar wordt de Bredabaan vanaf het kruispunt Biest tot en met kruispunt Slijkstraat verkeersvrij gemaakt. Elke vereniging, handelaar en ondernemer uit Wuustwezel krijgt de kans om zich te promoten en zichzelf in de kijker te plaatsen. De organisatie is in handen van het gemeentebestuur, in samenwerking met het dorpsdagcomit.

Lees meer

Kamp Noord All Stars

Reeds tien jaar organiseren de jeugddiensten uit de Noorderkempen de regionale muziekwedstrijd Kamp Noord. Intussen deden meer dan 200 bands en 150 DJ's er aan mee. Geniet op donderdag 27 april in zaal De Ark van het beste uit tien jaar Kamp Noord met o.a. Equal Idiots (!) en andere indrukwekkende lokale helden! Aanvang om 19.30 uur.

Lees meer

Aprilse Grillen

De zangkoren Kobra, X-Nuts en De Notenkrakers brengen een bruisende lentevoorstelling! Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerd en gedicht rond thema's zoals verliefdheid, ontluikende natuur, liefde en hoop.
De zangkoren, balletklassen, ensembles en dichters willen hun publiek boeien en verrassen. Kom dat beleven!

Lees meer

OCMW-raad

De OCMW-raad vergadert dinsdag 24april2018 om 20 uur in de vergaderzaal van het Sociaal Huis, Bredabaan 735 te Gooreind.

Deze vergadering is openbaar.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be