Janneke en Wencke koken met Cider!

2 jaren geleden


Text only:

Het wildseizoen is geopend


 


Kom genieten van de WILDSTE creaties van chef-kok Per Boerefijn. Zo hebben wij weer wilde eendenborst op de kaart.


Wilde borsten
Mooi rood gebakken wilde eendenborsten (uit de Krimpener- en Alblasserwaard), geserveerd met een puree van grotchampignons geparfumeerd met truffel, “spek” aardappeltjes en saus van zwarte bessen en crème de cassis.
Wild Cadeau
Wanneer u het 4- gangen wild menu bestelt krijgt u een weckpotje met bospaddenstoelensoep mee naar huis. 


Pottenkijkers


Wat is pottenkijkers?
Tijdens Pottenkijkers dragen wij het stokje over aan onze gasten die voor één avond gebombardeerd worden tot chef en zijn of haar specialiteit met ons delen.
Onder toeziend oog van Per zullen zij de sterren van de hemel koken.
 
Volgende edities


20 oktober
 Janneke van der Linden en Wencke Boerrigter gaan koken met cider
 
17 november
Stefan van Engelen presenteert zijn Franse keuken
 
 


Reserveer snel wat vol = vol
 
Meer informatie kunt u vinden op onze website.


Aanschuif Strippenkaart


Sinds kort kunt u sparen voor een gratis aanschuifmaaltijd. Per aanschuifmaaltijd krijgt u één stempel. Wanneer de strippenkaart vol is krijgt u een tegoedbon voor één aanschuifmaaltijd. De strippenkaart is op te halen bij Brasserie Springer.


13 t/m 15 oktober – Springer saté € 13,50
1. Varkensvlees aan een prikker met nectarines.
2. Kort gebakken paksoi
3. Licht pittige pindasaus
4. Kroepoek.
5. Basmatirijst


20 oktober  ‘Pottenkijkers’  Janneke en Wencke gaan koken met Cider.


Tijdens deze  Pottenkijkersavond zullen Janneke en Wencke, onder toeziend oog van Per hun specialiteit met ons delen.  Zij zijn chefs voor één dag en gaan samen met Per de sterren van de hemel te koken.  De kosten hiervoor bedragen € 25,00 p.p. voor een 4-gangen diner.
Het ontvangst is om 18.00 uur.  Reserveren is noodzakelijk zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.


21 & 22 oktober – Normandische mosselen € 15,00
1. Mosselen gekookt met appelcider
2. kruidenmayonaise
3. Groene salade
4. Springer frieten


27 t/m 29 oktober – “Springer” babi pangang € 13,50
1.Langzaam gegaarde procureur met Chinese kruiden daarna krokant gebakken
2.“Onze” babi pang gang saus
3. Zoetzuur van diverse groenten
4.Gebakken rijst en kroepoek


3 t/m 5 november – Gekonfijte parelhoenboutjes € 15,00
1. Parelhoenboutjes, heel langzaam gegaard in ganzenvet.
2. Stamppot van doperwten en gele peen.
3. Rabarbercompote.
4. Springer frieten.


10 t/m 12 november – Oriëntaals rundvlees € 13,50
1. Rundvlees, langzaam gestoofd en oriëntaals gekruid.
2. Veel geroerbakte verse groenten.
3. Japanse noedels.
4. Pittige komkommersalade.


17 november ‘Pottenkijkers’ Stefan van Engelen presenteert de Franse keuken.
Tijdens deze Pottenkijkersavond zal, Stefan van Engelen, onder toeziend oog van Per zijn specialiteit met ons delen. Hij is chef voor één dag en gaan samen met Per de sterren van de hemel te koken. Het ontvangst is om 18.00 uur. Reserveren is noodzakelijk zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.


18 t/m 19 november – Franse schotel € 15,00
Een heerlijke Franse schotel samengesteld door Stefan van Engelen, Chef voor één dag.


24 t/m 26 november – Springer zuurkool € 15,00
1. Zuurkool gekookt met rode port en ganzenvet.
2. Super rookworst.
3. Rundergehaktballetjes.
4. Krokant gebakken speklapjes.
5. Heerlijke mosterdjus.


Reserveren van tevoren is noodzakelijk zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Wanneer u dit niet doet bestaat de kans dat de maaltijd op is.


Springer’s Quiz


 


Denk jij de nieuwe Einstein van Schoonhoven en omgeving te zijn? Meld je dan nu aan met jouw team (max. 5 personen) en ga de strijd aan!
 
De quiz bestaat uit 8 ronden, waarvan de 1ste ronde een plaatjesronde is en ronde 7 een muziekronde. De overige ronden gaan over literatuur, geschiedenis, sport, flora, fauna, film eten, drinken, film en nog meer...
De eerste competitie ronde vindt plaats op de onderstaande data:
Donderdag 19 november
Donderdag 17 december
Donderdag 21 januari
Tijden: zaal is open om 19.00, we beginnen om 19.30. 
Kosten: € 15,- per team
 


Eerlijk & Heerlijk eten
Brasserie Springer staat voor puur, eerlijk en bovendien heerlijk eten. 


-Al onze sauzen zijn vetarm en glutenvrij
-Wij serveren zelf gemaakt glutenvrij brood
-Ons bruine brood is gemaakt van bierbostel
-Wij werken met streekproducten
-Onze hoofdgerechten bestaan voor 50% uit groenten
 
Heeft u honger gekregen? Klik dan op onderstaande knop om gelijk te reserveren.
Reserveer nu
Reserveren
Facebook
Twitter
Website
© 2015 Brasserie Springer, Springer nieuws.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven voor deze nieuwsbrief.
Our mailing address is:
Brasserie SpringerOpweg 2aSchoonhoven, ZH 2871NA Netherlands
Add us to your address book
Ik wil me uitschrijven    Ik wil mijn gegevens aanpassen 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brasserie Springer · Opweg 2a · Schoonhoven, ZH 2871NA · Netherlands

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018