‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk hier de webversie
Jantje Beton nieuws
Help ons! Ik wil spelen Ik wil helpen Buitenbeweging
Stop nooit met spelen!
Durf jij nog te spelen?
Weet jij nog hoe het is om te spelen? Jantje Beton daagt je uit met de nieuwe campagne: Durf te spelen!

Benader de dingen die je dagelijks tegenkomt eens op een andere manier, Speelser! Slalom om paaltjes heen, loop niet op de lijntjes van de stoeptegels of balanceer op een gevallen boomstam. Kijk eens om je heen! Net zoals kinderen dat doen. Zij dagen zichzelf constant uit. De wereld biedt meer mogelijkheden om te spelen dan we denken. 
 
Speel mee!
Speel mee!
Durf jij nog te spelen? Meld je dan snel aan en stuur een SMS SPELEN naar 1008. Na aanmelding ontvang je 5 dagen achter elkaar een uitdaging met daarbij de vraag: Durf jij nog te spelen?
 
Samen spelen is leuker!
Nodig daarom ook gelijk je vrienden, familie, buren en collega’s uit!

Durf je niet? Dan kan jij met een kleine gift wel helpen om meer kinderen in Nederland meer te laten spelen.
Samen spelen is leuker!
Partners
VriendenLoterij
jantjebeton.nl
Afmelden
Wijzig gegevens
Doei!
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden over de activiteiten van Jantje Beton. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.