Governance Code Veiligheid in de bouw flink uitgebreid
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
JCB zet in op Stage V motoren
(advertorial)
Kom werken bij Nooteboom
Ben jij onze nieuwe technische alleskunner? Werk je graag aan complexe trailers, maar ook aan trekkende voertuigen? Bij ons is geen dag hetzelfde: storingen opsporen, reparaties uitvoeren of zelfs een complete renovatie van een trailer. Kom ons team in Zwijndrecht versterken!
Bouwsector gaat aanrijdingen te lijf
De ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) hanteren sinds 1 januari 2021 nieuw beleid voor alle voertuigen en machines om ongevallen door aanrijding te reduceren.
Lees verder >
Takeuchi TB370 met NOX draaikantelstuk is voor Aad Hilgersom de perfecte combi
Iedere investering mag worden aangemerkt als een bewuste keuze. Wie overweegt een machine of uitrustingsstuk aan te schaffen, bekijkt zorgvuldig waaraan deze moeten voldoen. Machinist-eigenaar Aad Hilgersom gaat daarin heel ver. Hij zoekt tot in detail uit wat hij wil kopen.
Lees verder >
Rototilt QuickChange snelwisselsysteem nu ook voor compact materieel
Rototilt breidt het volledig automatisch snelwisselsysteem QuickChange verder uit. Er worden drie nieuwe maten aan het segment toegevoegd: de QC45-4, QC 45-5 en QC60-4. De nieuwe types, geschikt voor compact materieel, zijn leverbaar vanaf mei 2021.
Lees verder >
BKT lanceert Skid Max SR-Skidder band voor zware toepassingen
De nieuwe All Steel radiaalband van BKT, de Skid Max SR-skidder, is speciaal ontworpen voor gebruik in extreem zware omstandigheden en op harde oppervlakken. BKT noemt de band ideaal voor het uitrusten van laders en verreikers die worden gebruikt bij bijvoorbeeld wegonderhoud.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright