Bekijk deze e-mail in je browser
Het Goed nieuwsbrief

Je huis en garderobe lenteklaar en dan goed

De lentezon doet aankomend weekend haar uiterste best voor ons, want deze zaterdag stijgt de temperatuur zelfs naar 25 graden op sommige plekken. Wat een feest! Maar zijn onze huizen, tuinen en kledingkasten al klaar om de lente in volle glorie te verwelkomen?

Het is tijd om het tuinmeubilair tevoorschijn te halen, de lentefrisse garderobe van zolder te trekken en op zoek te gaan naar de leukste tweedehands plantenpotjes voor onze stekjes.

Misschien ontdek je dat er nog iets ontbreekt om jouw lenteplaatje compleet te maken. Geen zorgen! Kringloopwarenhuis Het Goed staat klaar om je te helpen met vrolijke tuinkussens, kleurrijke plantenpotten en alles wat je nodig hebt om jouw lentestijl compleet te maken. Hopelijk tot snel!

Vind Het Goed bij jou in de buurt
Op elk weckpotje past een dekseltje šŸ«™
PieterĀ PotĀ is de online verpakkingsvrije supermarkt die het makkelijk maakt om afvalvrij boodschappen te doen. Het Goed enĀ PieterĀ PotĀ delen dezelfde missie om hergebruik te stimuleren. Om die reden hebben we Pieter Pot vorige week geholpen met het inzamelen van statiegeld weckpotten bij hun klanten. Met succes, want 1181 klanten hebben samen meer dan 30.000 potten ingeleverd bij onze kringloopwarenhuizen. We zijn trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om meer circulaire initiatieven vooruit te helpen!

Creatief met plantenĀ 

Waarom beperken tot traditionele potten als je ook kunt experimenteren met alledaagse producten? Denk eens out-of-the-plant-box. Je kunt werkelijk van alles gebruiken om je favoriete planten een nieuwe look & feel te geven. Denk aan een theepot, vintageĀ tinnen blikĀ of antieke theekopjes voor alle stekjes.

Goede modetrends
Laat de zon maar doorbreken, want de modetrends van de lente zijn om te smullen. Trends zijnĀ vaak geĆÆnspireerd op het verleden, waardoor je deze kleding heelĀ eenvoudig tweedehands kunt aanschaffen. Wat zoal? De vrolijke bloemenprint, een felrood kleurenpalet, opengewerkte materialen en gebreide stoffen. Kringloopshoppen maar!
>> Laat je inspireren

Zet 'm in je agenda


Heb je kleding in jeĀ kast die je al een tijdje niet meer draagt? Breng deze zaterdag 20 april naar een van deĀ 30 winkelsĀ van Het Goed.Ā Die hele dag organiseren we opnieuw eenĀ kledingruil, de grootste van Nederland. Ben jij er dit keer ook weer bij?Lees op hetgoed.nlĀ de actievoorwaarden.

Een frisse buitenkijker šŸŒæ

Stiekem is er niets leuker dan een glimp opvangen van iemands huis en daar inspiratie uit te halen. Deze keer gingen we op bezoek bij klant Karin, wiens tuin al lenteklaar is dankzij alle tweedehands terracotta potten en rotan details.
Heb je ook iets leuks gevonden in een van onze winkels? Deel je kringloopschatten met ons doorĀ @hetgoedĀ op Instagram te taggen. En wie weet word jij de volgende keer in de nieuwsbrief uitgelicht.

#lenteparels

Samen maken we Het Goed! šŸ’œ
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord
Flevoland, Nederland
Copyright Ā© 2024 HetĀ Goed, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt gegeven op onze website of via een andere actie.

Pas jeĀ voorkeurenĀ aan.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit voor deze nieuwsbrief.