ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste cursist,

Het is je natuurlijk niet ontgaan: we zijn weer grotendeels open. En dat betekent dat er weer volop wordt gewerkt aan mooie optredens, unieke exposities en allerlei activiteiten voor jong en oud!

De Schilderijententoonstelling
Zin om ouderwets te genieten in het theater? Op zondag 6 februari kun je genieten van de gratis voorstelling 'De Schilderijententoonstelling'. In een aansprekend concert voor jong en oud brengen docenten van De Meerpaal en de Kubus (Lelystad) de meest bonte schilderijen tot leven. Reserveer je tickets snel via onderstaande link, want VOL=VOL! Kun je er niet fysiek bij zijn? De voorstelling is ook via een livestream bij te wonen.

Tickets

KidsmiX in de voorjaarsvakantie

Op dinsdag 22 februari kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar meedoen met de KidsmiX in De Meerpaal. Het eerste deel van de dag gaan de kinderen muzikaal aan de slag met muziekworkshops, worden de heupen flink los geschud tijdens de dansles en staat er een sportieve activiteit op het programma. ’s Middags kan er genoten worden in de bioscoop met één van de nieuwste films 'Hopper en de hamster der duisternis'. De dag start om 10.00 uur en is om 15.00 uur afgelopen. Deelname kost € 15,00 per dag (of € 12,50 met de Pas van Dronten). Kaarten zijn te reserveren via het Serviceplein of telefonisch via 0321 388 777.

Daag jij jezelf uit voor een muziekdiploma?

Volg jij nog niet zo lang muziekles en heb jij zin in een muzikale uitdaging? Meld je dan aan voor de cursus muziektheorie A. Je leert meer over het notenschrift, de toonladders, verschillende ritmes en allerlei muziektekens. Ook wordt je muzikale gehoor flink getraind. De cursus start vanaf maandag 7 februari (18.00 - 19.00 uur) en is gratis voor muziekleerlingen van De Meerpaal Academie. Aanmelden kan via activiteiten@meerpaal.nl.

Docenten exposeren op het binnenplein

De docenten van de afdeling Beeldende Kunst laten dit jaar opnieuw zien wat zij in hun atelier maken. De kunstenaars exposeren hun eigen werk op het binnenplein in De Meerpaal. De kunstwerken variëren van tekeningen, schilderijen, collages, fotografie, sieraden en beelden. Benieuwd? De kunstwerken zijn te zien op het binnenplein tot en met 19 maart 2022 tijdens openingstijden van De Meerpaal.

De deelnemende kunstenaars zijn: Anneke Wildeman, Myriam Keijzer, Frans van der Ven, Linda Dekker, Monique Hanekamp, Marjolein van Lubeck, Rachel Onstwedder en Wieteke Opmeer.

De jamsessies gaan weer van start!

De band Narrow opent op donderdag 17 februari de jamsessie in De Meerpaal. Muzikanten van allerlei niveaus zijn welkom om nieuwe muzikale vrienden te maken. Zo ontstaan hopelijk weer verrassende muzikale combinaties. Deze editie vindt plaats in de Kleine Zaal van De Meerpaal en wordt in goede banen geleid door zangeres Angelique Vlieger en gitarist Richard Riemersma. De sessie start om 19.30 uur en is rond 21.45 uur afgelopen. Bezoekers van 18 jaar en ouder zal bij binnenkomst om een QR-code worden gevraagd. Meer informatie en aanmelden kan via angelique.vlieger@meerpaal.nl.

Cursussen
Peuterdans
2-4 jaar
   
  Korte cursus
Kleuterdans
Spelenderwijs leren dansen.
   
  Jaarcursus, Korte cursus
Popschool
Steel de show!
   
  Jaarcursus, Korte cursus
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©