Je laatste kans op wereldkorting!

1 jaar geleden


Text only:

Boeken kan nog t/m 23 januari. Wees er snel bij, want dit is je laatste kans om tickets te boeken tijdens de Werelddeal Weken.
Boeken kan nog t/m 23 januari.
Online versie
De KLM Werelddeal Weken zijn bijna voorbij
Wees er snel bij, want dit is je laatste kans om tickets te boeken tijdens de Werelddeal Weken. Profiteer nu nog van wereldkorting op Aruba of Curaçao! De aanbiedingen gelden nog maar tot en met 23 januari 2018.
dagen
uren
minuten
seconden
Boek snel
Werelddeals
Curaçao
€653
€499
 
 
New York
€513
€399*
 
 
Tokio
€635
€599
Bekijk meer Werelddeals
*Ruimbagage niet inbegrepen voor reizen vanaf 10 april.
Boeken: t/m 23 januari 2018.
Klik op de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Voor reizen naar bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada met vertrek vanaf 10 april 2018 is het vervoer van ruimbagage niet inbegrepen. Tarieven zijn vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).


Profiteer ook van wereldkorting op KLM Package Deals (Powered by Airtrade) tijdens de Werelddeal Weken. Boek gemakkelijk en voordelig je vlucht en hotel in één.


Aruba
8 dagen   
+  
vanaf €859 p.p.Bekijk deal

Krakau
4 dagen   
+  
vanaf €199 p.p.Bekijk deal
Meer Package DealsBoeken: t/m 30 januari 2018.
De vanaf-prijs geldt per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (exclusief €10 boekingskosten, €2,50 Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor de vlucht en het hotel. De exacte totaalprijs wordt zichtbaar bij het kiezen van de betaalmethode.
Wat vind je van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden
Profiel bewerken
klm.nl
Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM en iFly Magazine wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: meld je hier af.
KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie KLM's privacyreglement.
©2018 KLM Royal Dutch Airlines staat geregistreerd in Amstelveen, Nederland - Handelsregister Amsterdam nr. 33014286.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019