Vaccinatieadvies | kosten en afspraak maken | webversie

GGD Reisvaccinaties

Een rondreis door Zuid-Afrika. Een vakantie in Kaapstad. Op safari in het Krugerpark of een bezoek aan de wijnstreken; alles is mogelijk. Bekijk of je vaccinaties nog geldig zijn en bespreek bij een vaccinatiecentrum of je malariatabletten nodig hebt en muggenwerende maatregelen moet treffen.

Vaccinatie advies per land
Een afspraak maken
Voor, tijdens en na de reis
Vaccinatie: wat zijn de kosten?
GGD Reisvaccinaties consult

Voor een reis naar Zuid-Afrika adviseren wij vaccinaties zoals DTP en Hepatitis A. Hepatitis A vaccinatie bij verblijf onder onhygiënische omstandigheden. Ga je bijv. langer reizen, vaak reizen, bijzondere dingen doen of heb je medicijnen? Dan bespreken we ook andere vaccinaties, denk aan rabiës of hepatitis B. Voor een betrouwbaar en eerlijk advies op maat ga je naar de GGD in jouw regio. Afspraak maken kan 24/7 online via GGDReisvaccinaties.nl

Meer info op GGDReisvaccinaties.nl →
Rabies

Rabiës

In Zuid-Afrika kunnen zoogdieren, zoals honden of apen besmet zijn met rabiës. Lees de tips om te voorkomen dat je wordt gebeten.

Wist je dat?

Wist je dat…

..je in Zuid-Afrika hepatitis B kunt oplopen? Het virus komt voor in bloed en sperma. Laat geen tatoeage of piercing zetten. Gebruik condooms en neem ze bij voorkeur mee vanuit Nederland.

Tip van Dirk

Tip van Dirk...

Neem altijd een thermometer mee op reis. Zo kun je altijd checken of je verhoging of koorts hebt. Bekijk meer handige reistips van Dirk.

Uitleg video: Hoe werkt een spreekuur?

Uitleg video: Hoe werkt een spreekuur?

Je vakantie is geboekt, reisverzekering geregeld, je paspoort is nog geldig. Een afspraak voor vaccinaties maak je via de website van de GGD. Maar hoe werkt dat spreekuur?

Bekijk de video →

GGD Reiswebshop

GGD Reiswebshop

Een klamboe, ORS tegen uitdroging, DEET, zonnebrandcrème of een reisgids. Dit en nog veel meer vind je in de GGDreiswebshop.

Bezoek de webshop →

Blog: De tuinroute in Zuid-Afrika

Blog

‘Hop on hop off’. Loest volgt de tuinroute in Zuid-Afrika. Een prachtige plek! Lees de ervaringen en tips van Loes in haar BLOG.

Lees de blog →
Reis gezond gids

Disclaimer | Over GGD | Locaties | Contact

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
GGD

Je ontvangt deze mailing van een Zuid-Afrika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.