Jeroen Adriaans weg bij Bamigo

3 maanden geleden


Text only:

Bonprix, iBood, leapp en Sunweb scoren op performance |
Nieuw e-dc Hema drukt zwaar op online omzetgroei Q2
27 september 2018

Online versie
Jeroen Adriaans weg bij Bamigo


[Nieuws]
Jeroen Adriaans, oprichter van bamboe-ondergoedleverancier Bamigo, heeft het bedrijf verlaten en is een nieuwe start-up in e-commerce dienstverlening begonnen.
Bonprix, iBood, leapp en Sunweb scoren op performance


[Onderzoek]
Met 1,21 seconden laadtijd verschijnen bonprix en iBood sneller op desktops dan alle andere Twinkle100-spelers. Op smartphones wint leapp.Is uw webshop klaar voor de toekomst?
[Advertorial]
Het aantal online bestellingen stijgt in rap tempo: een unieke kans voor uw webwinkel. Dit vraagt echter om snelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit van uw orderverwerking. Lees onze whitepaper over de kracht van de logistieke keten.
Blijven groeien met uw webshop? Lees hoe!


Nieuw e-dc Hema drukt zwaar op online omzetgroei Q2


[Nieuws]
Hema levert sinds kort webshopbestellingen vanuit zijn nieuwe distributiecentrum. De investeringen leverden een omzet op waarover Hema zich 'ontevreden' voelt.Events

Marketing & Technology | 6 november 2018


Grand Prix Content Marketing | 22 november 2018


SponsorRing | 26 november 2018


Social Service Congres | 29 november 2018
Magazijn Montapacking getroffen door grote brand


[Nieuws]
Een magazijn van Montapacking is vannacht bijna volledig in de as gelegd door een grote brand. Het gaat om de vestiging nabij Molenaarsgraaf, één van de tien vestigingen.Whitepapers
De drie belangrijkste aspecten voor een sterke merkidentiteit
Valkuilen bij uw loyalty strategie
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
Blijven groeien met uw webshop


Iedereen zijn eigen Bijenkorf
[Advertorial]
Hoe speel je succesvol in op de behoeften van de klant? Hoe biedt je de klant een steeds relevantere en persoonlijkere ervaring? Volgens Marlies Staarink (de Bijenkorf) is dit één van de grootste uitdagingen voor de marketeer anno 2018. De juiste klant inzichten halen uit een grote bak aan data. Laat je samen met je collega's inspireren op Marketing & Technology en krijg 30% tot 35% groepskorting.

Bestel tickets met korting


Amazon opent winkel voor goed beoordeelde producten


[Nieuws]
Vandaag opent Amazon een speciale winkel in New York waarin het alleen producten verkoopt die goed beoordeeld zijn, goed lopen, of nieuw in het assortiment beschikbaar zijn.Vacatures
Powered by Exenzo
E-commerce Manager (Hilversum)Propositie Marketeer (Amsterdam)Allround tekstschrijver (Woerden)Marketing Communicatie Manager (Culemborg)
Magazine
ABONNEMENT

‘Corendon wederom over de schreef met misleidende prijzen’


[Nieuws]
Nadat Corendon enkele jaren geleden werd beboet vanwege misleidende advertenties, wordt de reisaanbieder nu wederom op de vingers getikt.Kennis is macht. Vind hier ijzersterke content!
[Advertorial]
Of je nu interesse hebt in innovatie in contactcenters, e-mailmarketing, succesvolle chatbots, een onderzoeksrapport, tips voor een omnichannel strategie of een supersterke klantcase van bol.com over hun social operatie, je downloadt hier over al deze onderwerpen en nog veel meer heel eenvoudig meer informatie. Voor ieder wat wils.

Doe je voordeel met deze exclusieve en waardevolle content


Myntra komt met eigen loyaliteitsprogramma


[Nieuws]
Consumenten van de Indiase moderetailer Myntra worden middels een nieuw loyaliteitsprogramma beloond voor hun aankopen.Contact
Colofon
Privacy Statement
Abonneren
Adverteren
Volg ons
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Twinkle met dit e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen dan kun je hier je profiel aanpassen.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious.
Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019