Jonge kooktalenten over hun koksopleiding

2 jaren geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.

Koksopleiding jonge kooktalenten


Koksopleidingen als Cas Spijkers Academie, Sterklas en De
Rooi Pannen krijgen steeds meer inschrijvingen. Hoe kijken getalenteerde jonge
koks tegen deze opleidingen aan?



Nieuw: M.E.P Najaar


Na het grote succes van het eerste M.E.P boek, brengt Unilever Food Solutions een nieuwe editie uit: M.E.P Najaar. Een receptenboek met 50 mise-en-place bereidingen voor het najaar.



Horeca & Food Inspiratie Hardenberg


Bezoek op 21, 22 en 23 september Horeca & Food
Inspiratie in Evenementenhal Hardenberg. Één van de grootste horeca & food
vakbeurzen van Nederland. Veel
te zien, te proeven en te beleven.



Nieuwe brasserie zoekt Chef-kok


Eind dit jaar zullen de deuren worden geopend van een geheel nieuwe brasserie aan de gezellige Beethoven­straat in Amsterdam Oud Zuid. Wil jij samen met ons dit avontuur aan gaan? Aarzel niet!



Chef-kok voor Hotels van Oranje


Binnen de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee bestaan
drie verschillende keukens waar met overtuiging een grote verscheidenheid aan gerechten wordt gekookt. Ben jij onze nieuwe Chef-kok?



Leer
Pommes Paolo maken


Pommes Paolo is voor veel chefs een favoriete aardappelbereiding. Het ganzenvet geeft een volle en romige smaak aan de gare aardappel terwijl de buitenkant vol krokant is.


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2015 Kokswereld  |  Oplage: 15.000
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017