Jubileum lezer!

10 maanden geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

En voor je het weet, ben je 10 jaar verder...
Het is hoog tijd voor een feestje bij Allergieplatform! Op 1 september 2008 kwam er een jong meisje het kantoor inlopen voor haar stage Voeding & Dietetiek. Nu, bijna 10 jaar later deelt ze nog steeds haar kennis en kunde met ons, echt superfijn! 

Ze heeft meegewerkt aan onze boeken, scholingen en zelfzorgprogramma's. En voor de komende maanden hebben we al lekker haar agenda volgepland met allemaal mooie projecten, dus de 20 jaar gaan we wel halen met haar!

Dus Marieke, op naar de volgende 10 jaar! 

Wat smeer je op je huid?

Je huid is je grootste orgaan. Daarom is het erg belangrijk deze goed te verzorgen! Huidallergie komt steeds vaker voor, zeker bij kinderen. Er worden heel veel ingrediënten toegevoegd aan huid- en haarverzorgingsproducten die het risico om allergie te ontwikkelen vergroten. Waarom zou je deze willen gebruiken? Zeker als het echt niet nodig is! Om welke ingrediënten het gaat kan je in deze lijst terugvinden. Wil je weten wat je het beste kunt doen om een huidallergie te voorkomen? Bekijk dan deze (Engelse) presentatie van AllergyCertified.

Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAPsSIBO (te veel bacteriën in je darm)Gluten- en LactosevrijHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af; dus geen bijkomende kosten! En kun je ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje. 

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019