27 augustus 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Thuisbezorgd brengt maaltijden Jumbo Foodmarkt rond
[Nieuws] Inwoners van Groningen kunnen vanaf 27 augustus online maaltijden bestellen bij Jumbo Foodmarkt. De maaltijden worden door Thuisbezorgd afgeleverd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ikea-catalogus is nu ook een audioboek
[Nieuws] Ikea Nederland heeft vandaag voor het eerst een audio-versie van de catalogus gelanceerd. Het audioboek is op Spotify en op de website van het Zweedse woonwarenhuis te beluisteren.
twitter facebook linkedin
lees verder
Sprekers van Coca-cola en Makro in gesprek over de toekomst van food-commerce
[Advertorial] Welke ontwikkelingen in Food-commerce gaan de meeste impact hebben op keten? Wordt de markt 'disrupted' met nieuwe verdienmodellen? Verwachten we nieuwe toetreders? Wat gaan platforms betekenen voor food? In een paneldiscussie tijdens het voor iedereen toegankelijke Shopping Today op 19 september gaan onder andere Arjan Wiertz (Coca-cola) en Fabienne Linschoten (Makro) het gesprek hierover aan.
image
image
Bax Music denkt aan logistieke uitbreiding
[Nieuws] De Zeeuwse webshop Bax Music wil, als het platform- en franchisemodel succesvol wordt, op logistiek vlak meer voor de aangesloten partners gaan betekenen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Picnic, Jumbo en Hoogvliet goedkoopste in A-merken’
[Nieuws] Van de vijftien grootste supermarkten in ons land bieden Picnic en enkele Jumbo- en Hoogvliet-winkels de A-merken het goedkoopst aan. Gemiddeld zijn zij 5 procent goedkoper dan de rest.
twitter facebook linkedin
lees verder
Amsterdenim spreekt op het CrossBorder Event
[Advertorial] Hoe kun je als relatief onbekend merk (wereldwijde) bekendheid werven en wat is er voor nodig om samen te werken met bekende, bewuste of onbewuste, influencers? Ewout Key Rameijer heeft als directeur van Amsterdenim verschillende succesvolle marketingcampagnes opgezet. Waaronder de samenwerking van Amsterdenim x Douwe Bob. Ewout neemt jou tijdens zijn presentatie mee in zijn werkwijze.
image
image
DEEN investeert in online, maar focus blijft op fysieke winkel
[Nieuws] Supermarktketen DEEN investeert naast fysieke winkels ook in online activiteiten. Dat zeggen de directeuren Leendert van Eck en Joost Deen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Wat zijn de richtlijnen voor effectief gebruik van social influencer marketing?
[Advertorial] Werkt jouw organisatie al met influencers voor het versterken van merkbekendheid? Weet jij hoe je social influencer marketing succesvol kan inzetten? Frank van Eijk (MeMo²) analyseerde in samenwerking met de Vrije Universiteit wat social influencer marketing succesvol maakt voor merken. Hij presenteert tijdens zijn sessie de belangrijkste inzichten en richtlijnen voor effectief gebruik.
image
image
Superwinkel start in Frankrijk en zet Britse shop in de wacht
[Nieuws] Webshop Superwinkel.nl is op de internationale tour. Een jaar geleden opende het bedrijf zijn Duitse winkel, nu komt daar een Franse shop bij.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Delivery Hero gaat ook bloemen en medicijnen bezorgen
[Nieuws] Bezorgdienst Delivery Hero gaat ook andere zaken dan maaltijden bij klanten afleveren. De bezorger brengt straks ook bloemen en medicijnen rond.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.