Bekijk online versie
 
Jumbo
  Mijn Jumbo
 
Jumbo is er nog steeds voor ál je boodschappen
Beste klant,

Het coronavirus houdt de gemoederen in ons land bezig. Ook bij Jumbo zijn we alert. Mogelijk vraag je je af of je nog wel voor ál je boodschappen terecht kunt bij onze winkels. Wees gerust: dat is nog steeds het geval.

Geen tekorten
Alle producten zijn bij Jumbo voorradig en worden de komende dagen gewoon weer aangevuld. Je hoeft de komende tijd geen rekening te houden met tekorten.

De winkels gevuld houden
Wel hebben we gemerkt dat veel klanten afgelopen dagen massaal boodschappen hebben gedaan. Dat geldt vooral voor producten die lang houdbaar zijn, waaronder soepen, deegwaren en groenteconserven. Dat heeft in onze winkels hier en daar lege schappen veroorzaakt. Op dit moment werken al onze collega’s en leveranciers met man en macht om de winkels weer gevuld te krijgen - én te houden. Dat is best een logistieke uitdaging. Daardoor kan het gebeuren dat het wat langer duurt voordat sommige schappen weer gevuld zijn. Soms passen we de openingstijden van onze winkels hier op aan.

Extra inkopen is niet nodig
We willen dat alle klanten bij ons terecht kunnen voor ál hun boodschappen. Daarom geldt voor enkele producten een maximum aantal per klant. Dit is een tijdelijke maatregel. We stellen het op prijs als klanten ons en andere klanten een handje helpen door boodschappen te doen zoals normaal. Extra inkopen is niet nodig.

Online boodschappen
Meer klanten kiezen er nu voor om online boodschappen te doen op Jumbo.com. Het kan voorkomen dat onze service anders is dan je van ons gewend bent. We doen er alles aan om je goed van dienst te zijn. Tijdelijk bezorgen we tot aan de voordeur in plaats van tot in de keuken. Dat doen we ter bescherming van onze klanten en medewerkers.

Hygiëne staat voorop
Tot slot willen we benadrukken dat hygiëne bij Jumbo voorop staat. Al onze medewerkers wassen zeer regelmatig hun handen. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten, handscanners en winkelwagentjes schoon te houden. We vragen je om bij het afrekenen zoveel mogelijk te pinnen. Hierdoor vermijden we handcontact

Je kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om boodschappen doen bij Jumbo zo prettig en fijn mogelijk te houden. Onze collega’s staan voor je klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan je van ons gewend bent. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

Hartelijk bedankt!
 
 
Dit is een eenmalig servicebericht van Jumbo.