Het demissionaire kabinet stelt voor om de toegang tot fiscale vrijstellingen bij bedrijfsoverdrachten aanzienlijk te beperken. Deze wijziging zou met
Nextens
Kabinet beperkt fiscale vrijstellingen bij bedrijfsopvolging
 
Kabinet beperkt fiscale vrijstellingen bij bedrijfsopvolging
Pim Veenhuizen

Het demissionaire kabinet stelt voor om de toegang tot fiscale vrijstellingen bij bedrijfsoverdrachten aanzienlijk te beperken. Deze wijziging zou met name de optie op aandelen en winstbewijzen uitsluiten van de bestaande opvolgingsregelingen. Ondanks...

 
Nieuwe uitdagingen in de hervorming van box 3
 
Nieuwe uitdagingen in de hervorming van box 3
Bron: FD

Na jaren van voorbereiding door de demissionaire staatssecretaris Marnix van Rij, staat de hervorming van de belasting op inkomen uit sparen en beleggen, beter bekend als box 3, op losse schroeven. De aanleiding voor de herziening was een oordeel van...

 
Webinar: De Fiscale Toolkit in Actie
 
Webinar: De Fiscale Toolkit in Actie
daanthijs

Met de Fiscale Toolkit van Nextens niet alleen sneller en efficiënter werkt maar ook meer controle krijgt op je fiscale (bedrijfs)processen.

 
Belastingvoordelen voor grote bedrijven onder druk
 
Belastingvoordelen voor grote bedrijven onder druk
Bron: FD

Onlangs heeft de Tweede Kamer ingrijpende wijzigingen doorgevoerd in de fiscale voordelen voor grote bedrijven. Een van de belangrijkste aanpassingen is de afschaffing van de vrijstelling van dividendbelasting bij de inkoop van eigen aandelen, die vanaf...

 
Belastingplanning: waarom je als bedrijf niet zonder kunt
 
Belastingplanning: waarom je als bedrijf niet zonder kunt
Barry de Vent

Het hebben van een solide belastingplan is onmisbaar voor ieder bedrijf. Lees waarom. The post Belastingplanning: waarom je als bedrijf niet zonder kunt appeared first on Nextens.

 


Deze e-mail is gestuurd naar newsletter@newslettercollector.com door Nextens, een handelsnaam van LNRS Data Services B.V.

Wil je de Nextens Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je jezelf
hier 
afmelden of beheer je e-mailinstellingen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door LNRS Data Services kan je vinden in onze Privacy Policy.

Disclaimer
Deze e-mail mag uitsluitend worden gebruikt door de geadresseerde of andere personen binnen de organisatie van de geadresseerde die bevoegd zijn om kennis te nemen van de informatie die deze e-mail bevat ("de beoogde ontvanger"). Het kan vertrouwelijke informatie bevatten. Het kopiëren, verspreiden of ander gebruik van deze e-mail of de inhoud ervan door een andere persoon dan de beoogde ontvanger kan een inbreuk zijn op het burgerlijk recht of strafrecht en is ten strengste verboden. Als je niet de beoogde ontvanger bent, neem dan zo snel mogelijk contact op met de afzender.

Alle diensten worden verricht door LNRS Data Services B.V. op basis van onze algemene voorwaarden die je kunt raadplegen, printen en downloaden.

 
Nextens | LNRS Data Services B.V. | Radarweg 29, 1043 NX Amsterdam
KVK nummer: 33293475