|
|
|
Uitgebreid brunchen Wentelteefje met zalm, gepocheerd ei & hollandaise | Dit hartige wentelteefje wordt door de zalm, gepocheerd eieren en de hollandaise in één klap een royaal ontbijt. Dat is nog eens een feestelijk begin van de dag! | |
|
|
|
|
|
Weekendrecept Sticky gochujang-tofoe met romige kimchi-pindasaus | Tofoe is een gezonde, eiwitrijke vleesvervanger waar je alle kanten mee op kunt. In dit recept wordt de tofoe eerst gemarineerd in een pittige Koreaanse gochujangsaus en daarna kort gebakken. Het gerecht wordt afgemaakt met noedels, boksoi en een bijzondere kimchi-pindasaus. Eet smakelijk! | |
|
|
|
|
Een frisse start! Fresh, light & easy! Fresh, light & easy….de beste start van 2022 als je het ons vraagt. Janneke kookt zoals altijd easy met maar 5 ingrediënten, chef Niven Kunz is perfect in balans met zijn groentenmenu, we laten je zien hoe je low carb & cal kookt en tóch lekker & gezond eten op tafel zet èn we krijgen een voorproefje uit het nieuwste boek van Donna Hay vol eenpanners! Het frisse januarinummer is nu te koop! Bestel jouw exemplaar via onze webshop (incl. gratis verzending) of neem 'm mee tijdens het doen van je boodschappen! | |
|
|
|
|
|
Net zo lekker 7x onze favoriete vegan recepten | Heerlijk eten hoeft geen vlees, vis of zuivel te bevatten. Nodig al je (vegan) vrienden uit en maak indruk met een van deze fijne vegan gerechten. Ga jij voor vegan lasagne, stroganoff met portobello of een van onze andere favoriete vegan recepten? | |
|
|
|
|
Live delicious.masterclass: Rutger bakt macarons In deze live online masterclass leer je van Rutger van den Broek op 18 januari a.s. hoe je zelf de lekkerste en mooiste macarons kunt bakken. Je leert hoe je het beslag maakt en hoe je daar vervolgens schelpen van maakt. Je leert verschillende afwerkingen voor de macaronschelpen en uiteraard worden er ook allerlei vullingen gemaakt: van frisse citroen tot sticky karamel en van chocolade tot pistache! | |
|
|
|
|
|
Waanzinnig winters Kalfswangen met paddenstoelen & venkelrisotto | Op zoek naar een uitdagend gerecht voor dit weekend? Dan zit je met deze gebraiseerde kalfswangen helemaal goed. De paddenstoelen en venkelrisotto geven het recept een winterse touch. Aan tafel! | |
|
|
|
|
|
Zondag bakdag Yoghurtcake met hazelnoot | Slingert er nog een courgette rond in de koelkast? delicious.friend Yvette van Boven: ‘Alle niet meer zo mooi ogend fruit of groente kan in een cake. Probeer mijn cake met courgette maar eens. Zo komt de groentela weer leeg en met zo’n homemade cake maak je iedereen heel blij.’ | |
|
|
|
|
|
|
|