Ulanzi BG-3 Tripod Powerbank 10.000mAh, deze aanbieding is geldig t/m 29 januari 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Kamera Klapper: Powerbank en statief in één!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌&nbsSMOOp;‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

ULANZI BG-3
TRIPOD / POWERBANK

 
Met de Ulanzi BG-3 Tripod laad jij je apparaat op tijdens gebruik, ideaal voor wanneer je lang wilt filmen of fotograferen! Met de USB-A of USB-C poort kan je meerdere apparaten verbinden tijdens je shoot. De multifunctionele Powerbank kan ook gebruikt worden als statief, monteer eenvoudig de meegeleverde tripod via de 1/4" schroefaansluiting aan de onderkant.

Let op! Deze aanbieding is geldig t/m 29 januari 2023, OP=OP.
 
 
 
 
 
 
 

MEER POWERBANKS / STATIEVEN?

 
Op zoek naar een andere tripod of powerbank? Wij hebben speciaal voor dit weekend de beste deals verzameld. Bekijk onze actiepagina voor het complete aanbod.
 
 
 
 

INTERESSANT
VOOR JOU!

 
 
 
 
 

NOG MEER DEALS?

 
Iedere week hebben wij de beste aanbiedingen voor jou opgesteld. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2023